Ngalamun di padésan: Kumaha ngawartosan upami awéwé hiji dewasa di padésan

Kota ieu, kalayan hirupna aktip sareng laju sibuk, nyaéta sabalikna pasti perdamaian désa tanpa buru-buru, dimana anjeun ngalaksanakeun sagala perluna sareng sampurna. Lingkunganana boga pangaruh drastis pikeun karakter jalma-jalma anu cicing di dinya. Sareng unggal lokalitas gaduh kapastianana.

Ngalamun di padésan: Kumaha ngawartosan upami awéwé hiji dewasa di padésanPeter Titmuss / Shutterstock.com

Hirup di tempat anu ékologis kampanyeujauh tina iklan bangor, sareng tuangeun dahareun alami ngajantenkeun warga setempat langkung anget sareng tenang. Anjeun ogé tiasa ngabédakeun éta ku penampilan, pakean sareng perilaku maranéhna. Sakumaha aturan, aranjeunna henteu gaduh luster anu ngahirepkeun awéwé di kota.

Katresna di kota-kota alit henteu biasa terang kumaha pakéan gaya atanapi janten sampurna kusabab teu aya ahli dina widang ieu di dunya.

Aranjeunna tiasa:

  • Ngagem tights sareng sendal dina usum panas;
  • mésér pakean anu sami sareng réréncanganna;
  • ngagem loba perhiasan dina hiji waktos;
  • miara hubungan alus sareng babaturan budak leutik na;
  • parobahan museurkeun saatos nyéépkeun sabtu minggu di bumi di nagara.

Gaya sareng cara awéwé di kota leutik sigana mah biasa di mimiti. Tapi aranjeunna gaduh fitur anu hébat - aranjeunna adaptasi kana sagala trik busana kalayan gancang pisan. Sareng saatos ukur sataun atanapi dua, anjeun moal tiasa ngabédakeun aranjeunna ti fashionistas kota.

Tapi deui, seueur penduduk kota asalna ti kampung-kampung sorangan. Éta sababna urang henteu tiasa nangtoskeun jalma anu parantos tukeur tina katenangan sawah ngalawan kaributan kota. Aranjeunna teu acan nunjukkeun sadayana naon aranjeunna patut!

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR