Kumaha Cara Ngadamel Neapolitan Flan Low dina Kalori - Ngaronjatkeun Kaséhatan anjeun

Dupi anjeun badé nyiapkeun tuang anu sanésna na gula gratis? Kami bagikeun ka anjeun resep-lengkah resep pikeun ngajantenkeun custard Neapolitan tanpa gula. Kumaha ngeunaan nyobian nya?

Custard mangrupikeun tuangeun anu hésé ditolak. Nyatana, dipikacinta ku sadayana, ngora sareng lami. Warta anu paling saé? Urang bakal ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa nyiapkeun tanpa gula pikeun ngirangan eusi kalori na. Anjeun bakal ningali yén éta raos sapertos flan nenek klasik.

Resep custard napolitan

Wartol neapolitan dibédakeun ku sponginess na. Tekstur lemesna ngalelehkeun dessert dina sungut sareng ngajak anjeun tuang langkung. na siap-siapna leuwih sederhana tibatan anu anjeun pikir. Anjeun bakal ningali yén dina ngan sababaraha waktos anjeun bakal ngagaduhan tuangeun anu ngeunah pikeun sadayana kaget kulawarga.

Pikeun sipat gizi na, dasar tina kardardna dijieun tina susu sareng endog. Dina hal ieu, urang milih pikeun skim susu sabab urang badé nyiapkeun a dessert kalori rendah.

Kadé disebatkeun sanaos susu skim beunghar kalsium sareng yodium sareng nahan laktosa sami sareng tina gula salaku sakabeh susu, leungiteun vitamin A sareng D nalika prosés ngaleupaskeun lemak. Upami anjeun hoyong flan anjeun ngandung vitamin ieu, paké sakabeh susu.

Endogna, di sisi sanésna, gaduh nilai gizi anu luhur kalayan kandungan protéin anu kualitasna tinggi sareng asam lemak monounsaturated. Éta ogé nyayogikeun vitamin A, B (B2, 3, 12 sareng folat), fosfor, yodium sareng selenium.

Tungtungna, urang mutuskeun pikeun nganggo ricotta tinimbang susu condensed sareng stevia tibatan gula, pikeun ngirangan asupan caloric sareng ngajantenkeun dessert anu diadaptasi sareng pasén. Tangtosna, upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngagantikeun stevia kalayan gula.

Luput: Siapkeun mousse coklat enak kalayan resep homemade ieu

Bahan pikeun jalma 10

  • 2 cangkir sareng susu skim 1 / 2
  • 1 cup 1 / 4 of ricotta
  • endog 5
  • Bubuk séréal 1
  • Ekstrak vanili 2
  • Semprot minyak sayur (sakumaha diperyogikeun)

Bahan pikeun karamel

  • Bubuk sukrosa 50 g
  • 3 sendok cai
  • Hiji stroke jeruk nipis

Baca ogé: Cake jeung pir: dessert sehat kanggo diet Anjeun

Nyiapkeun tina paraga Neapolitan cahaya

Rentang Neapolitan dimimitian
  1. Panaskan oven ka 200 ºC.
  2. Campur susu skim, kéju sareng stevia sareng siuman.
  3. Nalika anjeun ngagaduhan campuran homogen, tambah ékstrak vanili sareng ngéléhkeun deui. Buku.
  4. Nyiapkeun karamel. Jang ngalampahkeun ieu, nempatkeun panci langkung panas teras tambahkeun sucralose. Aduk nepi ka ngarobih warna (pirang). Pareuman panas teras tambahkeun cai sareng jeruk nipis diaduk sacara terus.
  5. Semprot kapang flan kalayan semprot minyak sayur.
  6. Tuang karamel sareng campuran flan Neapolitan.
  7. Panutup nganggo aluminium foil sareng panggang bain-marie. Teundeun baki cai pikeun nutupan 1 / 3 kapang sareng lebet lebetna.
  8. Masak sakitar sajam di 180 ºC. Parios yén cai sanés nguap. Upami kitu, tambahkeun langkung seueur cai.
  9. Kukituna flan sareng upami péso medal bersih, éta atos siap. Hayu tiis kanggo unmold tanpa masalah.

Gagasan pikeun rupa-rupa

  • Anjeun bisa ngagunakeun susu almond tinimbang skim susu. Babandingan kedah tetep sami.
  • Ngahias custard Anjeun sareng sadaya jinis buah: strawberry, céri, buah beureum ... naon waé anu dipikahoyong!
  • Upami anjeun resep dulce de leche, cobi késang kana gelas anjeun!
  • Anjeun bisa ganti ricotta sareng susu condénsortapi anjeun bakal ningkatkeun nilai caloric sabab jumlahna ageung gula.

Kumaha saur anjeun tina resep custard Neapolitan kami? Ulah ragu nyiapkeun, kami yakin yén éta bakal pikaresepeun ngora sareng lami kusabab éta ngan saukur nikmat!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/comment-faire-un-flan-napolitain-pauvre-en-calories/