Jantung kulawarga Middleton: lanceukna Kate, James, nyatakeun anjing-anjing parantos nyalametkeun anjeunna tina depresi

James, 32 taun lami, mangrupikeun salah sahiji dua duduluran Kate, 37, sareng parantos nyorot peran anu sato tiasa maénkeun dina ngabantosan ngadalikeun sareng angkat gangguan jiwa. masalah kaséhatan. Anjeunna ngawartoskeun London Evening Standard sareng Battersea Dogs and Cats Home ngeunaan hubungan khusus na sareng Ella, spaniel-Na, saurna, ngabantosan anjeunna terapi. Kontraktor cenah, "Jero handap, kuring terang sabaraha anjing anu ngabantosan kuring. Kuring mendakan éta langkung gampil ngobrol sareng anjing tibatan kuring sasarengan sareng manusa. "

Saur anjeunna, aya "kesederhanaan" kanggo sato, sareng anu anjing hususna ngabantosan "nyegah larangan" sareng ajak masarakat komunikasi. [19659004] Anjeunna nambahan, "Ku ngan ukur anjing di tempat anu pas di rumah sakit sareng pusat kaséhatan méntal, anjeun leres-leres suksés kumargi jalma ngobrol ngeunaan anjing sareng anjeun gaduh paguneman.

"Kuring terang éta tiasa damel - janten Ella parantos sumping. ka sadaya sesi terapi sareng abdi sareng éta kenging kuring ngadukung pisan sareng hoyong ngalakukeun kuring sorangan deui. "

James, anu adina anu sanésna nyaéta Pippa - kawin sareng James Matthews - gaduh tilu anjing anu sanésna ogé katelah Zulu, Inka sareng Luna.

James Middleton dibuka perdebatan ngeunaan perang heartbreaking na ngalawan depresi (Gambar: Getty)

James

Yakobus sareng adina Pippa (Gambar: Getty)

Mabel mangrupikeun réstri emas sareng anu terakhir

Anjeunna parantos ngangkat anjing-anjing anu kapengker, Mabel turun tina anjing budak leutik Middleton, nami Tilly.

Anjeunna sareng Ella duanana anjing terapi dilatih ogé.

Yakobus ogé parantos nyarios. anjeunna ngungkabkeun tarung ngalawan déprési, "rébuan" jalma-jalma parantos maju pikeun nawiskeun dukunganana.

Maca deui: Pangeran George tumbuh gancang nalika anjeunna kaleungitan huntu [19659017] james "title =" james "data-w =" 590 "data-h =" 393 ">

James, umur 32, nyaéta salah sahiji dua duduluran Kate, 37 (Gambar: Getty)

James

James sateuacana nyauran pikiran na éta panyakit mangrupikeun "kanker pikiran" (Gambar: Getty)

James

James boga hubungan khusus sareng anjing-Na (Imag e: INSTAGRAM)

Anjeunna nyatakeun yén upami anjeunna mendakan, anjeunna bakal nyumbangkeun kana amal.

Suratna dikumpulkeun 30 000 "Kuring resep" saatos masihan kado upami upami nampi nampi 15 000.

Anjeunna nampi pesen "Dina jam 72 sareng sapédah na aya.

Anjeunna ogé nyumbangkeun amal pikeun ngabantosan anjing kirang mobile.

James

James sareng Pippa Middleton aya dulur sadulur Kate. (Gambar: EXPRESS.CO.UK)

{% = o.title%} [19659040] James sateuacana ngajelaskeun gering méntalna salaku "kanker pikiran" sareng nambihan yén kusabab depresi anjeunna parantos mundur ti kulawarga sareng babaturan na .

Dina tulisan Daily Mail, Mr. Middleton ngajelaskeun kumaha anjeunna ngarasa "gagal lengkep" sareng ngagaduhan waktos susah dina éta, sanaos Seueur tugas, sapertos muka email atanapi ngahubungi jalma anu anjeunna resep. nu leuwih lengkep.

Anjeunna nyarios yén anjeunna kedah ngobrol sacara terbuka ngeunaan kaséhatan méntal na, sabab éta persis adina Kate, 37, sareng kakang iparna Pangeran William, 36, ngalangkungan amal ibadah kaséhatan maranéhanana méntal, Huluna Babarengan.

Cenah anjeunna tarung ngalawan depresi dimimitian di 2016.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express