Ganti font sareng tata perenah dina Instagram - Tips

Ngarobih fon tulisanna dina Instagram, atanapi ngarobih perenah bio tina akunna? Instagram henteu ngijinkeun éta asli, tapi mungkin waé bakal ngarobih parobahan ieu nganggo pakakas anu sederhana sareng gratis. Sareng ieu oge anu dilakukeun ku seueur pengaruh anu aya dina jaringan sosial anu kasohor!

Ganti font téks dina publikasi na atanapi Instagram bio na

loka Lingojam nawiskeun generator téks pikeun Instagram. Anjeun teu kedah nyiptakeun rekening dina situs éta atanapi pikeun ngidentipikasi diri anjeun.

Ketik téks anu dipikahoyong dina pigura kénca. Generator nyieun kira-kira tilu puluh usulan sareng fonts anu variatif pisan. Catetan: henteu sadayana fon anu tiasa dibaca, sababaraha karakter tiasa digentos ku kuadrat.

Pilih téks anu dipikahoyong dina pigura anu leres. Buka aplikasi Instagram teras lebetkeun téks kana rohangan anu disayogkeun dina postingan. Éta ngan ukur tetep nambihan emoji karesepna!

Sesuaikeun perenah bio anjeun

Sacara standar, Instagram henteu ngijinkeun jalur istirahat sareng perenah dina rohangan "biografi". Pikeun ngaropea perenahna, pake aplikasi catetan sapertos Google Keep, OneNote atanapi aplikasi gratis sanésna.

Lebetkeun téks ku ngahijikeun emojis sareng nerapkeun pormat anu dipikahoyong (istirahat garis, rohangan tambahan ...)

Pilih sareng nyalin sadaya téks.

Buka aplikasi Instagram teras pencét "edit profil"

Pencét "bio" sareng témpél téks. Pencét ikon validasi di katuhu luhur pikeun mertahankeun parobihan.

Catetan: pikeun nambihan font khusus dina bio, anggo generator Lingojam salian aplikasi notepad.

Artikel ieu mimiti mecenghul di TLC