India: Kerala Man Ngiringan 27 Juta Dolar Drawing Pikeun UAE | Warta India

ABU DHABI: Supir ti 43 yuswa Kerala meunang 272 260 dollar dina draw di mall, numutkeun hiji dinten Saptu dina média.
alamat Khaleej Times Abdul Salam Shanavas, asalna ti Thiruvananthapuram nyarios: "Sanaos kuring nyambut damel pikeun 50 taun, kuring moal ngagaduhan anu caket kalayan kuring dugi ka 1997, kosong, tapi kalayan seueur anu disangka: Kuring nyandak lisénsi supir kuring sareng kuring ngamimitian salaku supir Sharjah tapi kuring henteu tiasa ngahemat pisan. Kuring teras pindah kana . ] Abu Dhabi salaku supir kulawarga sareng ayeuna ngéléhkeun 2 500 Dh (650 USD). "
Shanavas meunang pangajén salaku bagian tina kampanye "Mall Millionaire", anu bagian tina 47's Retail Abu Dhabi Summer Sales ku Abu Dhabi Kamentrian Kabudayaan sareng Pariwisata. Anjeunna nganggo kirang langkung 54 $ kanggo ngalebetkeun draw.
"Kuring ieu kaasihan dina Agustus 5 yén kuring anu meunangna draw sareng yén kuring kedah tetep rusiah ieu dugi pengumuman resmi. Kuring henteu ogé nitah kulawarga kuring ngeunaan Kerala. Abdi nembé nyarios ka pamajikan kuring aya kejutan anu gedé. di toko, "saur anjeunna.
Sanajan kitu, sagala anu salah kanggo Shanavas, anu ngaluarkeun pesen sélulér anu dikirim ka dirina saatos anjeunna ngalebetkeun draw.
"Kuring ampir ngalaman serangan jantung leutik nalika kuring henteu mendakan SMS. Tapi nasibna, panitia tiasa ngonfirmasi kuring juara ku sapagodos sareng nomer telepon kuring sareng rinci deui, "saurna ka Khaleej Times.
Shanavas ayeuna badé ngawangun bumi permanén. "Kalayan tabungan abdi alit, abdi nembé ngagaleuh pisan. Kuring kantos ngarencanakeun pikeun ngamimitian ngawangun bumi di 2021. Duit ieu sumping dina waktos anu pas, "saur Shanavas ka koran.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India