Putus Tahanan di Maiganga: tahanan 22 amprok

Patugas di Penjara Meiganga Tengah parantos ngageter waspada sacara umum saatos nyicingan para tahanan dina malem Kemis, 8 Agustus 2019.

Kajadian éta kajantenan sakitar 2: 00 am di Meiganga, ibukota pembagian Mbere wilayah Adamawa Kamerun.

Otoritas panjara nunjukkeun yén tawanan mabok dina témbok panjara 22 pikeun kabur.

Ukuran dicandak

Geuwat, otoritas waspada kana kajadian éta, Pasukan Kaamanan ditugaskeun dina runaway.

Kaamanan ogé parantos dikuatkeun sareng papariksaan. Investigations Card Identity Nasional parantos dilakukeun di daérah éta.

Warga ogé parantos nyauran damel sareng pulisi sareng ku otoritas di komunitas masarakat.

Penguasa tradisional lokal (Djaoros) ogé parantos diajak nyumbang dina milarian.

Rutin rutin di sekitar titik panas tina Meiganga bakal dilakukeun ku pasukan kaamanan.

Elvis Teke

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.crtv.cm/2019/08/prison-break-in-maiganga-22-inmates-on-the-run/