Youtube: ✅ PASANG WAGS. Marseille-Reims: mendakan awéwé pamaén dua tim na poto



💖 Punten Didatangan: https://www.facebook.com/Scathc/
???? Mangga Ngalanggan: https://www.youtube.com/channel/UCB886Q_FyL8z8fTbBxWj69w?sub_confirmation=1
✍ Pertemuan resmi munggaran di Vélodrome kanggo usum ieu 2019 / 2020. Sabtu 10 Agustus di 17h30, Olympique de Marseille nampi Stade de Reims, salaku bagian tina dinten mimiti kajawaraan Liga Perancis 1. Dina kasempetan ieu, Closer ngajak anjeun mendakan atanapi mendakan deui awéwé anu bagikeun kahirupan pamaén dua tim ieu. Di sisi Marseille, dua pamaén ti skuad Marseille dina hubungan sareng mantan calon TV realitas. Aranjeunna Boubacar Kamara sareng Maxime Lopez. Bek tengah pikeun ngabédakeun kahirupan, salami sababaraha bulan, sareng Coralie Porrovecchio, dialirkeun ku Secret Story. Sedengkeun pikeun gelandang tengah, anjeunna gélo cinta sareng Montaine Mounet, tilas calon W9 Marseillais. Ogé mendakan, dina pintonan slaid ieu, Charlotte Pirroni, pendamping juara dunya Florian Thauvin, atanapi Maria, anu kalebet rookie Spanyol énggal, Alvaro Gonzalez. Di sisi Reims, Predrag Rajkovic, penjaga gawang Serbia, datangna datangna ti Macca ...
????

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=vvlMsxe9Fxc