4 Perawatan Alternatif pikeun Ngontrol Snoring - Ningkatkeun Kaséhatan anjeun

Ngadalikeun snoring ku cara alami mangrupikeun tujuan, sanés ngan ukur jalma anu kakurangan tina, tapi hususna jalma anu saré sareng aranjeunna. Salaku tambahan dengkul sapopoé dihubungkeun sareng masalah kaséhatan sanés, sapertos gangguan kardiovaskular atanapi engapan.

Dina artikel ieu, urang bakal ngabagikeun ka anjeun sababaraha pangobatan alternatif anu sipatna ditaliti sanaos pamakeanana, dina sababaraha kasus, didasarkeun kana data anekdot. Nanging, hatur nuhun ka aranjeunna, urang suksés bisa ngontrol snoring sareng nyingkahan pilihan anu langkung invasi.

Perawatan panyorotan

Ngawitan mangrupikeun hasil tina résistansi pikeun ngalangkungan udara ngalangkungan bayah sareng ogé mangrupikeun gejala masalah engapan. Nalika datangna nyaring nyaring, éta dianggap janten gangguan bobo.

Salila sababaraha taun, operasi parantos janten perawatan pasti kanggo kaayaan ieu. Éta kalebet stimulasi listrik tina otot éncér tina saluran pernapasan luhur.

CPAP ngontrol snoring

The CPAP nyaéta a terus-terusan alat tekanan saluran udara positif. Dokter resep alat ieu pikeun ngubaranapnea sareng, janten, ogé ngontrol snoring.

Unit ieu ngagunakeun tekanan hawa pikeun ngomékeun létah sareng muka tikoro supados hawa langkung gampang lulus. Najan kitu, sistem ieu ogé tiasa gaduh efek samping.

Tempo ogé: Sindrom apnea objéktif

Rawatan alternatif pikeun ngontrol snoring

1. Diét rendah dina natrium

Mimiti, sanaos risét masih kurang, hiji diet rendah natrium sareng beunghar diuretik katuangan anu diusulkeun. Éta tiasa mangpaat pikeun ngontrol snoring sabab bakal ngirangan eusi cairan awak, anu aya hubunganana sareng apnea sare anu parah.

Dina waktu sare, cairan ieu pindah ti suku ka beuheung. Kukituna, tarung ngalawan penyambungan cai tiasa nyayogikeun tina nyumput. Pitunjuk ieu diusulkeun:

  • Ngaleungitkeun uyah tina dahareun
  • Usum piring sareng rempah,bumbu aromatik, bawang bodas, bawang, lemon, jsb.
  • Henteu ngagaduhan bahan olahan, sapertos saos, sup, sosej, dijagaan, kecap, kéju, jsb.
  • Ningkatkeun konsumsi buah, salad sareng sayuran sacara umum

2. Jahé, kunir sareng bawang bodas

Kontrol ngerik nganggo jahé

Kadua, urang ngajukeun anjeun tilu pangan ubar anu dibédakeun kalayan sipat anti radang na: jahe, kunir sareng bawang bodas. Ku ngonsumsi aranjeunna teratur, radang rél anu nyéépkeun nikmat tiasa dikirangan.

Kadaharan ieu tiasa dilebetkeun kana diet urang atanapi dicandak salaku suplemén. Salaku tambahan, aranjeunna antioksidan anu kuat sareng obat depurative anu bakal ngabantosan urang ningkatkeun kaséhatan urang sadayana.

3. Magnesium

Perawatan alternatif katilu pikeun ngontrol snoring janten a suplemén magnesium. Mineral ieu kabukti épéktip saimbangkeun sistem saraf, ngirangan radang sareng ningkatkeun kualitas sare, diantara kabiasaan sanés.

Tapi, suplemén ieu kudu dibarengan ku perbaikan sanés sareng gaya hirup urang pikeun ningali pamutahiran. Salaku tambahan, urang teras nyarankeun nyarankeun suplemén dina pangawasan médis.

Baca ogé: Magnesium, mineral lengkep

4. hypnotherapy

Hipnoterapi mangrupikeun jinis psikoterapi anu ngagunakeun padika rélaxasi anu dipandu sareng konsentrasi sengit. Dugi dugi ka ayeuna, éta digunakeun salaku perlakuan alternatif pikeun alkoholisme sareng ngamajukeun leungitna beurat.

Tapi, panékaan nunjukkeun yén téknik hipnosis ieu tiasa ngabantosan jalma pikeun péngkolan nalika aranjeunna ngamimitian nyorok. Anjeunna bakal ngahontal ieu ku ngalaksanakeun hipnotis diri sareng, kana waktosna, éta bakal ngirangan inténsitas sareng durasi nyumput.

Perawatan anu henteu ngontrol snoring

Dinten ayeuna, urang tiasa mendakan seueur alat atanapi produk anu janji bakal ngabantosan urang ngontrol snoring dina cara anu sederhana sareng alami. Éta pisan pikabitaeun kusabab aranjeunna ngajanjikeun hasil anu gancang sareng, sacara umum, dina harga anu saé. Najan kitu, di kalolobaan kasus, efektivitasna teu acan nunjukkeun.

Sababaraha produk ieu nyaéta:

  • Gelang anti anti snoring kalayan éléktroda.
  • Semburan pikeun ngaleungitkeun aliran irung, anu tiasa didamel tapi ngan ukur bisi snoring kusabab kamacetan nasal dina prosés catarrhal.
  • Lapisan nasal ngabuka lubang, anu ngan ukur kalakuan dangkal tapi henteu dina palate lemes, ogé aya hubunganana sareng kasus kamacetan nasal.

Ayeuna, urang terang sababaraha pilihan alami pikeun ngatur snoring. Nyusun sababaraha parobihan di diet urang tiasa janten pitulung anu hébat, ogé kasempetan pikeun nyobian hypnotherapy sareng magnesium salaku suplemén. Salaku tambahan, urang kedah henteu ngaleungitkeun pentingna perang ngalawan kaleuwihan beurat sareng gelut ngalawan ngaroko.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://amelioretasante.com/4-traitements-alternatifs-pour-controler-le-ronflement/