Sadaya anu datang ka Netflix minggu ieu sareng sagala rupa anu daun (minggu minggu 11) - BGR

Minggu séjén, lain seri Netflix asli. Mindhunter balik deui pikeun usum kadua pembunuhan anu pikasieuneun sareng paguneman anu aya, sedengkeun usum mimiti ngagaduhan pemajemuran, tapi atos teras kaluar pamiarsa gumbira kalayan gawir pikasieuneun anu kudu ngajantenkeun sadayana.

Usum kagenep nu 100 anime mariem Busters sareng pilem anyar Penjajah Zim dijudulan Lebetkeun Florpus anu ngahirupkeun salah sahiji klasik kultus anu asli tina 2000 awal. Hanjakalna, urang ogé kaleungitan Taya nagara pikeun kolot minggu ieu ogé, janten pastikeun milari waktos pikeun lalajo éta sateuacan ngiles.

Ieu daptar lengkep tentang Netflix streaming sareng angkat pikeun minggu 4 Agustus 2019:

arrivals

Salasa 13 Agustus

Rebo 14 Agustus

Kemis Agustus 15

Jumuah, Agustus 16

Sabtu 17 Agustus


departures

Minggu 11 Agustus

Rebo 14 Agustus

Kemis 15 Agustus

  • Perang Dunya Kadua: 1942 sareng Hitler lemes kaayaanna: usum 1

Jumuah, Agustus 16

Kami badé uih minggu payun ku gambaran énggal ngeunaan sadaya acara anyar, pilem sareng hobi khusus sareng ka Netflix. Samentawis waktos, pariksa sagalana anu asalna sareng angkat tina Netflix dina bulan Agustus ogé jadwal tanggal sékrési lengkep pikeun sadaya pilem sareng séri Netflix asli .

MINDHUNTER sumber gambar: Netflix

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR