Marvel nembé nyebarkeun kumaha nasib tragedi Iron Man diputuskeun dina 'Avengers: Endgame' - BGR

Leres, Tony Stark alias Iron Man tiwas dina Avengers: Endgame nandaan salah sahiji momen anu paling narik ati dina sakabéh film. Ieu henteu kedah janten tukang ngala dibere pamiarsa anu langkung alim dina pilem parantos langkung ti tilu bulan ti saprak dilepaskeun di bioskop. Ayeuna éta Endgame sayogi dina format digital anu urang pelajari komo deui Rahasia ngeunaan pilem de dina koméntar anu ngabarengan versi Blu-ray, ogé wawancara anu sanés sareng eksekutif Marvel. Sareng ayeuna, kami terang persis kumaha sareng iraha nasib tragis Beusi Man diputuskeun.

Kami badé angkat perang takterhingga et surtout Endgame urang disangka maotna pahlawan karesep urang. yén maotna ieu bakal permanén. Tony Stark sareng Steve Rogers mangrupikeun calon paling luhur, masihan sajarah panjang sareng pentingna pikeun tim éta. Pamingpin Avengers parantos ngabentangan lengkungan spektakuler salami ageung ieu Saga takterhingga duanana meunang pelepasan MCU maranéhanana. Ayeuna éta Endgame geus kaliwat sareng urang ningal fase MCU fase salajengna, urang terang yén duanana pahlawan parantos pensiunan. Salah sahijina maot sareng anu sanésna kedah pangsiun sareng hirup dina kahirupan anu cukup bagja.

Nyebut ka tina Majalah Kakaisaran ngeunaan tina Endgame Présidén Marvel Kevin Feige ngungkabkeun yén pupusna Iron Man diputus. balik deui dina bulan Désémber 2015, saatosna Kaptén America: Perang Sipil . Ngarencanakeun pikeun dua pilem terakhir Avengers dimimitian sakitar lima taun ka pengker, nalika mundur dimana sababaraha eksekutif Marvel utama patepung pikeun mutuskeun masa depan waralaba ieu:

Kami parantos mundur katilu, meureun lima taun atanapi langkung. Masih seueur deui, nalika urang ngamimitian ngobrolkeun ngeunaan naon anu bakal janten Perang watesna et Endgame . Sareng kumaha, kumaha mayar ungu ungu ieu anu Joss [Whedon] nempatkeun di tungtung Avengers sareng mimiti saling campur sareng Infinity Stones luar biasa ieu anu urang atos sareng anu nyayogikeun macguffins anu saé dina sadaya film individu ieu. Nalika anjeun ngahiji aranjeunna, kami panginten anu tiasa langkung. Sareng nalika ieu mundur, urang panginten ngadamel dua film dina waktos anu sami, anu ngagaduhan kauntungan sareng kalemahan.

sumber gambar: Marvel Studios

Tétéla yén Marvel diilhami ku jalan kaluar tina Tony ti sipat-sipat sanés, anu henteu anjeunna ngontrol dina waktos éta. ieu X-Men sareng khususna Logan :

Kami geus katempo Logan sapertos masarakat didamel, dina téater anu teu aya hubunganana sareng ngadamel pilem ieu sareng langkung, 'duh gusti, apanan anu luar biasa pikeun Hugh salaku karakter. Sareng aya ngan sababaraha conto dimana aktor ogé pakait sareng karakter sampurna tiasa kaluar. jeung Logan mangrupikeun hiji-hiji anu émutan, pikeun momen, teu seueur. Sareng éta anu urang kersa nekad masihan ka Robert, sareng éta mangrupikeun tujuan urang.

Marvel hayang pisan kana tungtung pilem pikeun ngagaduhan pangaruh, sareng teu aya jalan anu langkung saé pikeun ngalakukeunana tinimbang tragedi:

Nick Fury dibere shot sareng maot dina usum prajurit tur balik kana polah katilu, anu hébat, tapi teu maot. Sareng jalma-jalma nungtut, teu merta maot, tapi patok sareng emosi nyata. Sareng émut pamikiran, "Perhatoskeun kana naon anu anjeun pikahoyong," sakumaha urang caket kana éta. Tapi urang moal pernah naros ka anjeunna. Sagala kahariwang sareng sadaya upaya parantos dilakukeun kanggo badaratna pantes.

Ngeunaan Robert Downey Jr, aktor terang saprak Désémber 2015 yén Tony bakal maot:

Kuring émut ngalungkeun Robert Downey Jr sigana dina bulan Désémber 2015, saur kuring. Kuring ngenalkeun anjeunna kana ideu finale dua-bagian Avengers et Lancah-Man: homecoming anu bagian tina éta. Butuh sakedik, tapi tungtungna sadayana dianggo kaluar. Kuring pikir di awal, sigana henteu dina perjalanan ieu. Nanging sakumaha syuting janten caket, éta leres-leres ngalih pikeun urang sadayana, sareng khususna pikeun anjeunna.

Sumber Gambar: Marvel Studios

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR