Aktris "Game of Thrones" ngumumkeun yén usum 8 éta bogus - BGR

Natalia Tena ngawaskeun sadaya lapan sareng usum ahir Game of Thrones sareng, sapertos seueur pisan anjeun, seueur hal anu henteu pikaresepeun. Anjeunna malah nuju ka titik di mana, nalika anjeunna ningali, kabogohna tungtungna parantos angkat kusabab anjeunna masihan bantosan pikeun sajam ngeunaan kumaha anjeunna karasa ku anu ningali. Saatos kabogoh kabogohna, Natalia teras nyebat babaturan. Pegat dina éta.

Anjeunna pasti moal nyalira. Sakumaha urang dicatet finale usum 8 mangrupikeun acara pangluhurna-dipeunteun sadaya waktos (numutkeun IMDb) pikeun nominasi Emmy pikeun tulisan anu saé. Kritikus Natalia, kumaha ogé, béda saeutik ti kipas biasa anjeun - kusabab anjeunna parantos janten aktris dina peran suci.

Natalia, anu maén Osha anu saé dina séri, ngaku . ] Yahoo Pananya waktos anggur bodas dina podcast-Na yén anjeunna karasa saé dina tilu épisode mimiti usum 8. Anjeunna hususna ngeluh ngeunaan panulis saatos kitu, nyatet, yén éta ampir sapertos acara anu dipidangkeun sacara lengkep ku jalma-jalma anu béda-béda ampir caket.

"Saatos (Peperangan Winterfell) ... kuring ngan teu ngartos," saurna. "Kaliber nyerat nuju ka ahir, intrigues sareng sagala rupa anu aya sareng cara éta dibungkus berhubungan sareng usum séjén, henteu masalah, parasaan sapertos ditulis ku jalma anu béda-béda . Kanggo kuring, anu matak aya akal. "

Sumber Gambar: Poto Zengel Dirk / Aksi Pencét / Shutterstock

Urang kedah ngalebetkeun peringatan Natalia ngaku yén mabok nalika anjeunna ningali, tapi éta henteu ngarobih kanyataan yén anjeunna leres ngeunaan artos éta. "Kuring dipikacinta eta dugi ka waktos (Arya) ditusuk (raja wengi) dina haté kuring - kuring resep pisan," saur anjeunna. Kami ogé, Natalia, sareng urang ogé.

Ieu pasti kontras sareng komentar panganyarna tina sababaraha aktor di Thrones anu parantos diréaksikeun saatos ngemping usum kamari, aktor Varys Conleth Hill bakal dugi ka nyalahkeun serangan dina " kampanye hate dipimpin ku media Salila Comic-Con. Sareng henteu percanten yén kami ngempelkeun hal anu teu dipikabutuh - mertimbangkeun ieu panginget saderhana yén séri sareng hususna usum kamari bakal balik deui dina sorotan bulan payun, sedengkeun acara dina ngajalankeun catetan pikeun Nominasi 32 di 71e Annual Primetime Emmy Awards direncanakeun pikeun 22 Séptémber.

sumber gambar: HBO

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR