Usum 'The Boys' 2 parantos na di produksi - ieu mangrupikeun gambaran munggaran anjeun - BGR

Dibikeun topikna, sigana moal aya alesan anu kaget, tapi Amazon The Boys sigana parantos mendakan panongton anu langkung ageung, anu nyababkeun minat kana interpretasi poék sareng bengkok kana fenomena superhero. kitu ogé penchantna pikeun kekerasan anu ekstrim, nuduhna total kameunangan sareng seueur kecap sumpah.

Éta jelas yén Amazon yakin dina séri nalika anjeunna neruskeun The Boys keur usum kadua sababaraha dinten ka pengker. anu mimiti malah debut dina layanan streaming ritel online. Kapercayaan ieu séri parantos mayar sabage sakumaha Amazon nyarios minggu kamari éta The Boys mangrupikeun salah sahiji séri televisi anu pangawasna diawaskeun sadaya waktos. Sareng ayeuna, sigana yén Amazon hoyong kapitalisasi dina moméntum acara sareng ngaleupaskeun usum 2 gancang-gancang.

The sabtu minggu panungtungan, anu showrunner Eric Kripke dibagikeun poto dina Twitter, nu sigana pikeun ngonfirmasi yén usum kadua geus aya produksi. . Nu katingali gelar loba tepi ka anggota matak ti séri dina poto, kaasup Tomer Capon (Perancis), Karen Fukuhara (awéwé The) Jack Quaid (Hughie Campbell) jeung Laz Alonso (susu payudara). Teu heran, aranjeunna sadayana ditutupan ku getih, sabab tangtu aranjeunna:

Usum mimiti The Boys debut dina Amazon Perdana Video 26 Juli, kalawan dalapan episode langgeng kurang hiji jam. Kituna, urang teu kudu nyangka episode anyar taun ieu, tapi lamun shooting usum 2 geus dimimitian, aya kasempetan urang moal kudu antosan sataun pinuh pikeun babagi tina super- pahlawan leuwih kaganggu.

Musim 1 Budak lalaki ayeuna nuju ngalirkeun data dina Amazon Prime Video.

Sumber Gambar: David Buchan / Ragam / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR