Endog Paskah tina fase akhir parantos nembé ngaluncurkeun sareng éta anu paling ngabingungkeun ayeuna - BGR

pintonan Avengers: Endgame di bioskop ngagaduhan karugian utama: henteu kurang ogé sabaraha kali ningali éta, anjeun masih teu tiasa nangkep sadaya inpormasi anu disayogikeun, sareng anjeun tiasa sono kana sagala rupa endog Paskah. Ku alatan éta. Janten kanyataanna kumaha Howard the Duck ngaliwat portal di tungtungna tarung Thanos. Anjeun kedah nonton pilem di bumi, ayeuna versi digitalna sayogi, ku kituna anjeun tiasa lirén maca nalika anjeun kedah mariksa gambar langkung rinci. Éta naon anu sanésna Redditor, mendakan naon anu gampang endog endog Paska anu paling matak ngabingungkeun anu urang kantos ningali.

Kami sering sering nyawalakeun hiji unsur lemah tina plot lemah Endgame sareng ayana sareng ngokolakeun partikel Pym . The Avengers gampang tiasa mekarkeun rencana anu béda anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna ngagaduhan jumlah partikel anu saé pikeun lalampahanana. Barina ogé, upami unggal aksi anu baheula nyiptakeun kalénder énggal, teras naha henteu nyegat Hank Pym ngora, nyarioskeun naon anu lumangsung sareng naroskeun anjeunna nyumbangkeun saloba partikel sakumaha anu diperyogikeun?

Partikel pym ogé penting pikeun datangna 2014 Thanos. Anjeunna kedah ngabalikeun desain partikel na sateuacan Nebula nyandak kapal dina waktos éta. Éta naon anu urang panginten nalika Endgame diawalan telat April sareng hiji hal anu Marvel parantos parantos mastikeun .

Kami kedah uih deui kontroversi ieu ngeunaan Pym Partikel sateuacan ningali screenshot ieu: [19659004] sumber gambar: Marvel via Reddit

diterbitkeun reddit gambar nunjukkeun buku diary perjalanan éta dina layar nalika nebula jahat nyauran tentara ramana di Bumi urang. Nengetan taun-taun ieu anjeun bakal perhatikeun hal anu luar biasa. Aya anu nganggo mesin pikeun balik deui ka 2 988 av. SM, atanapi sahenteuna aranjeunna hoyong, sareng éta naha éta dina koran.

Naha urang bakal nyobian perjalanan ieu? Naha aranjeunna bakal uih deui dugi kana sumber utama anu aranjeunna kedah ngarambat deui dina waktos teu gampang sayogi? Redditor sejen ngécéskeun yén perang munggaran Svartalfheim lumangsung dina taun éta. Ieu perangna nalika Asgard éléh Dark Elves sareng Malekith, sareng Aether teu aya.

Cara kanggo nyandak batu kanyataan, tapi éta teu merta pangsaéna. Tungtungna, Rocket sareng Thor balik deui ka Asgard di 2013 pikeun nimba Ether Foster's Ether.

Padahal naha ieu koran di dieu? Saha anu jawabna milarian mesin pikeun uih deui? Naha Thor gaduh ayunan dina 2988 SM kanggo ningali Bor, akina? Ieu sigana teu mirip upami mabok Thor nalika aranjeunna merencanakeun Time Heist. Janten naha taun ieu dina koran? Marvel tiasa ngajelaskeun sadayana ieu dina fase 5 tina MCU, tapi dina waktos éta, anjeun tiasa pariksa deui feed Reddit anu lengkep di handap.

sumber gambar: Marvel Studios

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR