Anjeunna mayar kanggo diajar médis saurang awéwé ngora anu peryogi: 11 taun ti harita, anjeunna ngahemat hirupna

Aya rusiah kahirupan anu gampang yén jalma sering hilap atanapi lengkep teu malire: nalika anjeun masihan hiji hal dina cara anu henteu leres pisan, sigana pisan anu anjeun bakal balik. Jeung sanaos sababaraha jalma nganggap éta ngan ukur kalimat anu sederhana, tapi lalaki anu daék ngajamin yén ieu kasus.

Anjeunna mayar kanggo diajar médis saurang awéwé ngora anu peryogi: 11 taun ti harita, anjeunna ngahemat hirupnapinholeimaging / Shutterstock.com

Caritana pikaresepeun ngeunaan saurang lalaki anu disalametkeun ku dokter anu anjeunna kantos ngabantosan 10 sababaraha taun ka pengker ayeuna parantos ngadamel buzz dina jaringan sosial

Lalaki éta parantos ngabantosan gadis awéwé anu namina Tam Ling di 2008, nyusul gempa di wilayah Sichuan Cina anu mangaruhan anjeunna sareng kulawargana.

Imahna ancur ku gempa na Tam Ling, salaku sesepuh tina duduluran, kedah ngurus dua sadulur-sadinten anjeunna kumargi rama ngagaduhan cacad sareng indungna gering.

Anjeunna mayar kanggo diajar médis saurang awéwé ngora anu peryogi: 11 taun ti harita, anjeunna ngahemat hirupnamTaira / Shutterstock.com

Lalaki anu namina Zheng Hua, tepang Ling sareng parasaan empati ka dirina: kaayaan anjeunna ngingetkeun anjeunna ka budak leutik sorangan. Anjeunna henteu ngan ukur mamatahan anjeunna ngadaptar di sakola médis tapi ogé mayar kanggo pangajaran sareng dua dinteun sadulur, salian masihan artos saku aranjeunna.

Anjeunna mayar kanggo diajar médis saurang awéwé ngora anu peryogi: 11 taun ti harita, anjeunna ngahemat hirupnaJ Paulson / Shutterstock.com

Sabelas taun engké, Tam Ling, anu janten optométri, tiasa ngauihkeun nikmat ka Hua ku nyalametkeun nyawana.

Kana diajar yén lalaki anu parantos ngabantosan anjeunna lami pisan ngalaman kaserang aneurisma cerebral sareng bakal dialihkeun ka rumah sakit dimana anjeunna damel, Ling nyiapkeun sadayana pikeun anjeunna.

Anjeunna mayar kanggo diajar médis saurang awéwé ngora anu peryogi: 11 taun ti harita, anjeunna ngahemat hirupna© sohu.com

Anjeunna ngabantosan anjeunna dina prosés pangakuan, nandatanganan makalah sareng ngiringan anjeunna kana sagala pamariksaan anu diperyogikeun.

Hua nyarios:

11 taun ka tukang, kuring nempatkeun anjeunna di sakola médis. Sabelas taun engké, manéhna ngahemat hirup kuring! Kuring hoyong bagikeun carita ieu pikeun ngadorong jalma pikeun nunjukkeun kahadean!

Anjeunna mayar kanggo diajar médis saurang awéwé ngora anu peryogi: 11 taun ti harita, anjeunna ngahemat hirupnaTom Wang / Shutterstock.com

Carita pindah ieu ngabuktikeun yén unggal hal-hal saeutik anu urang laksanakeun, unggal senyuman anu urang tawarkeun, unggal jinis asih sareng unggal kalakuan kahadean bakal salawasna kabudayaan. Panawaran pikeun mawa hal anu hadé pikeun dunya ieu!

Artikel ieu mimiti mucunghul FABIOSA.FR