Sosucam, cabangna Somdiaa, ngahasilkeun produksi catetan tina tan gula 124 nalika kampanye 2018-2019



(Invest in Kamerun) - The Gula Company of Kamerun (Sosucam) ngumumkeun tungtung kampanye produksi gula 2018-2019 kalayan produksi catetan tina 124 500 ton.

"Prestasi ieu nunjukkeun prospek anu saé pikeun perusahaan gula Cameroonian, sanaos kontéks ékonomi sareng fiskal anu sesah; anjeunna ngarobih catetan sateuacana umur 15 taun sareng langkung seueur nya éta ngahasilkeun produk panganyarna ku langkung ti 10% ", saur anak cabang Kameritania of Somdiaa.

Sosucam nambihan yén parantos tiasa ngandelkeun investasi sadaya staf na, kalayan caket kana 8 000 langsung sareng henteu langsung, sareng ogé mupangat tina terang seueur panyadia atanapi ko-kontraktor, perusahaan ageung sareng SME Kamerun. Perusahaan ngakuan, kitu, hasil ieu henteu tiasa nyumputkeun daérah anu diperyogikeun pikeun perbaikan. Bidang perbaikan anu ceuk anjeunna parantos ngagabungkeun kana tujuan prestasina. Di handap ieu mangrupakeun latihan pelatih staf, kinerja gula tiwu, durasi eksploitasi sareng daya saing industri.

"Kasuksésan ieu buktina upami aya, tina saing sareng kaunggulan industri Kamerunian sacara umum sareng Sosucam hususna, peryogi dukungan anu saé pikeun ngajagaan hak-hakna sareng iringanana. tina pangwangunanna, ngajantenkeun aranjeunna singa kalapa, vektor kamekaran sareng padamelan pikeun nagara", Ngabagéakeun arah umum.

Pamimpin pasar gula Kamerun (liputan 70%), Sosucam ngagaduhan kapasitas produksi rata-rata tan 130 000 per taun, berkat aréa pertanian ayeuna tina 25 000 ha.

SA

Maca deui IEUH