Leres, anjeun leres tiasa kéngingkeun dehydrator dahareun anu saé dina 35 $ - BGR

Naha anjeun kantos nimbang mésér dehidrator katuangan, tapi henteu daék nganggo 100 $ atanapi langkung pikeun produk anu anjeun henteu pasti? Tong hariwang, kami di dieu pikeun anjeun. Dash mangrupikeun perusahaan saatos endog masak 20 $ gancang anu sadaya jelema péngkolan, sareng anjeunna ogé nyababkeun gadget dapur anu sanés sanés. Salaku panginten anjeun parantos ditebak, ieu kalebet bagian anu narik dehidrator kompak listrik tina dehydrator DASH SmartStore anu sacara éksklusif ngagaleuh di Amazon. Datang sareng lima dulang anu bisa dirobok tanpa BPA, janten tiasa nahan sagala anu nyentak, kacangan, herbal sareng buah garing sareng sayuran anu anjeun pikahoyong, sareng éta ukur 35 $ dina Amazon!

Ieu mangrupikeun poin anu ditandaan dina halaman produk: [19659003] Spasi Panyimpen Smart: Smart Dehumidifier sanes dehumidifier biasa anjeun anu nyokot sadaya ruang karya anjeun. Cukup tibalik batang 5 anu bisa dibungkus pikeun runtuh, nyimpen nepi ka 40% tina rohangan neundeun, sahingga dehumidifier kompact ieu alat dapur anu penting pisan

  • Sehat: Nyiptakeun alternatif séhat pikeun jajanan anu nuju mésér, kalayan henteu aya tambihan gula, ngajantenkeun éta cocog pikeun budak - buah, sayuran, herbal, chard, kacang, jajanan buah atanapi kulit buah, apel atanapi cau cau , diumbar daging sapi, campuran jalan satapak, campuran sup sup, atanapi potpourri sareng kembang garing
  • Laras: Kontrol suhu 105º-165º ngamungkinkeun pikeun buah-buahan anu béda, sayuran, daging, kacang sareng pilihan séhat anu sanés. Dulang anu 5 anu bisa dibédakeun ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiptakeun kapasitas atanapi jinis anu diperyogikeun sakaligus; Sampurna pikeun tuangeun leutik, kulawarga ageung atanapi pésta
  • Hadiah sampurna: kawinan sampurna atanapi kado imah anyar. Ukuran leutikna tiasa nyandak sakedik rohangan di lokét, sareng desain na anu trendi sareng pilihan warna trendi bakal ngalengkepan hiasan dapur (tambahkeun kana pendaptaran ayeuna!). Cocog pikeun apartemen heula, dapur leutik, asrama kuliah atanapi kamper / perjalanan kafilah
  • Kalebet: Kalayan jaminan sataun 1, 240 Watt Intelligent Dehydrator hadir sareng 5 tumpuk, jelas, mesin pencuci pinggan aman, baki bébas BPA, buku masak sareng aksés ka database resep urang tumuwuh. Sayogi dina warna beureum, kulawu atanapi aqua
  • ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngajugikeun anjeun ngan nawaran pang anyarna sareng suksés ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

    Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR