CBS sareng Viacom ngagabung sareng saatos taun 13 - BGR

Saatos seueur spekulasi, Viacom sareng CBS dipasang deui deui saatos 13 taun mencar. Dina awal soré, dua perusahaan média sacara resmi ngumumkeun maksudna pikeun ngagabung jadi hiji perusahaan anyar anu disebut ViacomCBS. Sakali ngahiji dirumuskeun, lulugu eksekutif Viacom, Bob Bakish, bakal mingpin perusahaan.

"CBS sareng Viacom mangrupikeun dinten anu penting ayeuna urang ngagabungkeun kaunggulan urang sareng kamampuan pelengkap pikeun janten salah sahiji ti saeutik perusahaan Bakish ceuk dina siaran pers

"Kamampuhan unik pikeun ngahasilkeun kontén kualitas anu saé sareng populer pikeun panongton global sacara ageung - pikeun anu urang Platform sareng mitra urang di sapanjang dunya bakal ngantepkeun urang maksimalkeun usaha ayeuna bari ngadamel diri pikeun taun-taun ka hareup. datang, "tambah Bakar.

Mémang, ngahijikeun anu anyar masihan bisnis kalayan daptar daptar média anu énggal dina payung na, kaasup Showtime, MTV, BET, Comedy Central, sareng seueur deui. Salaku tambahan, ViacomCBS ayeuna nawiskeun katalog langkung ti episode TV 140 000 sareng film 3 600, kalebet daptar daptar sapertos Star Trek et Misi Mustahil .

Pikeun masihan ide anjeun ngeunaan ukuran perusahaan anyar, siaran pers nétélakeun yén Viacom sareng CBS parantos nyéépkeun milyaran dolar 13 dina sasih 12 sasih kanggo eusi. Pencét pencét ngagariskeun strategi pertumbuhan tilu bagéan perusahaan, saperti kieu:

  1. Ngagancangkeun strategi komunikasi langsung sareng konsumen. Kalawan babarengan, perusahaan gabungan bakal tiasa ngagancangkeun sareng dilegakeun teureuhna pikeun konsumen ngaliwatan portopolio kurban anu rupa-rupa sareng kabuktian, duanana langganan sareng iklan. Ieu kalebet CBS Sadaya Aksés sareng Pameran, anu nganteurkeun kontén premium, hirup sareng paménta, ka jutaan palanggan; Pluto TV, palayanan TV streaming bébas munggaran di Amérika Serikat. sareng produk na Ecological sapertos CBSN, ET Live sareng Noggin. Éta ogé ngagaduhan kasempetan pikeun ngembang sacara global ku ngagunakeun kakuatan di kurban dumasar langganan sareng kurban anu didukung iklan, perpustakaan gabungan, kamampuan produksi kontén sareng infrastruktur internasional. . Jembar sareng jerona jangkauan perusahaan digabungkeun dina platform tradisional sareng anyar - kalebet 22% pemirsa AS - bakal ngahasilkeun kasempetan distribusi sareng pariwara anu énggal. Pikeun distributor, ieu hartos ngawangun hubungan langkung ageung sareng langkung seueur hubungan sareng nerapkeun mangpaat izin retransmission ka portopolio gabungan. Pikeun pangiklan sareng agénsi, perusahaan anu dihijikeun bakal nawiskeun jangkauan industri dina sababaraha format, kalebet portopolio ngabédakeun pamasaran sareng pangolahan pariwara, sapertos CBS Interactive, Viacom Vantage sareng Viacom Velocity, anu bakal dilarapkeun kana solusi anu signifikan sareng éksténsif. inventory tina sakabéh portopolio.
  2. Nyipta produsén sareng lisénsi kontén kualitas dina platform pihak katilu di sakumna dunya. Minangka salah sahiji panyadia kontén premium panglegana, perusahaan anu dihijikeun tiasa dilaksanakeun pikeun nganteurkeun kontén ka panongton global anu rupa-rupa kalebet MVPD, siaran sareng jaringan kabel, jasa siaran basis langganan sareng streaming, panyadia jasa mobile sareng platform sosial. Utamana, salian lisénsi eusi, CBS sareng Viacom ngembangkeun program anu kedah diawasi pikeun rupa-rupa jaringan sareng platform pihak katilu pikeun nyumponan paménta anu penting pikeun eusi premium asli.

Sumber Gambar: Mark Lennihan / AP / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR