Claire Bahi nyaksian: "Ibu Tina nyauran kuring, sakitar saminggu kapengker kanggo kuring nyarios sareng Arafat"

Ngilu anu matak tiiseun, nyeri anu hébat teuing pikeun aranjeunna henteu mungkin disumputkeun. Dina sidang pupusna jalma anu ngagaduhan tempat di haténa sobat sahabatna tina offéat Coupé, Claire Bahi kaleungitan sadayana hartosna.

Hirup dina halaman Facebook na, anjeunna nangis, naros ka pangna Gusti naha miang ieu gancang? Naha budakna lanceukna?

Baca ogé: Saatos Wangah Dread, JM Guirandou, Thierry Zoh, DJ Arafat, korban sanésna "motor"

"Kuring ngarasa goréng pisan, tapi kuring teu tiasa ngabayangkeun kasulitan Tina. Naon anu bakal janten Ibu Tina? Anjeunna ditelepon kuring saminggu ka tukang pikeun ngajak kuring ngobrol jeung adi kuring. Kuring disebut anjeunna, urang ngobrol. Aya seueur teuing hal di haté kuring. Arafat, éta jalma kuring, éta ALL. Éta sanés senén sasama kuring. " .

Parantos sapeupeuting nginep ngaraosan sareng kasieuneunana ka sadayana Basisir Gading saatosna miang-ayang raja tina coupe offbeat.

Carole G

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/people/actu/claire-bahi-temoigne-tina-ma-appelee-il-y-a-une-semaine-environ-pour-parle-avec-arafat