Orok nyerang imahna, nyiram "sapertos Kool-Aid Man" nalika pulisi sumping - BGR

Leungit biruang dina jalan satapak atanapi ngumbara di buruan désa anjeun tiasa rada pikasieuneun, tapi kalolobaanana waktos, aranjeunna ngan ukur nganggap teu malire payuneun anjeun. Hiji kulawarga di Estes Park, Colorado, nembe tepang biruang anu henteu ngan ukur hoyong nyéwa rohangan, tapi tétéla ogé hoyong nyéwa kamar.

Numutkeun kana stasion Fox lokal éta KDVR laporan penjajah anu hirup dina sadaya opat parantos ditangtukeun pikeun ngeusian hiji bumi lokal sadayana sareng tungtungna sukses. Pulisi teras ngagero pikeun méréskeun kaayaan éta. Nalika saatosna parantos sumping, biruang ngajantenkeun kabur anu luar biasa ku jalan nyabak tembok, ku ngabandingkeun kalayan lambang Kool-Aid Manis.

Kajadian éta ogé dilaporkeun dina halaman Facebook Departemen Pulisi Estes Park, anu nawiskeun sababaraha detil tambahan.

Panaliti ringkes menyimpulkan yén biruang anu mimitina katarik kana bumi kusabab bau sampah, anu mangrupikeun atraksi umum pikeun biruang milarian tuangeun gratis. Makhluk ngabeledug di lantai taneuh imah sareng dititenan ku tatangga anu langsung ngahubungi juragan.

The biruang teu gelut sareng pulisi sumping. Anjeunna teras mutuskeun yén jalan panggancangna kaluar ti bumi éta ti témbok, nyababkeun karuksakan anu parah dina hudang.

Pejabat perlindungan liar Satwa nyarankeun henteu ngajaga wadah sampah di daérah anu diasuh ku biruang, sareng anu gaduh bumi disarankeun nyandak léngkah pikeun nyegah bau sampah atanapi sumber poténsial sampah. dahareun ti bumi, utamina wengi.

Bears mangrupikeun sato calakan sareng aranjeunna biasana tiasa mendakan jalan pikeun asup ka hiji bumi upami aranjeunna cekap nyobian. Ukuran kaamanan anu pangsaéna nyaéta mastikeun yén maranéhanana henteu ngagaduhan kapentingan pikeun asup.

Sumber Gambar: Jurusan Polres Estes Park

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR