Nintendo tungtungna tiasa nawiskeun SNES kaulinan pikeun Switch Online - BGR

Nalika Nintendo ngumumkeun pertama kalina yén jasa langganan online Switch na seueur pilihan kaulinan gratis NES, fans Nintendo langkung sumanget. Barina ogé, teu sapertos langganan 60 $ taunan anu ditawarkeun ku Sony sareng Microsoft pikeun PlayStation Plus sareng Xbox Live, Nintendo Switch Online biaya 20 $ sataun. Kaulinan bébas janten ngan ukur bonus. Tapi para nasabah enggal sadar yén kaulinan NES henteu pantes dimainkeun.

Dina titik ieu, Nintendo Switch Online nawiskeun langkung seueur ti kaulinan 40 NES sareng sawaréh aya anu klasik, seueur anu teu hilap. . Hasilna, Pamilik Switch hoyong pisan nungguan warta ngeunaan nambahan konsol kana jasa jeung, sanaos teu aya pengumuman, patén anu dipedar online dina saminggu ieu mangrupikeun buktina anu paling pikaresepeun anu SNES

Anggota forum ResetEra Link83 nembe belang deposit FCC Filed ku Nintendo pikeun hiji pengawal nirkabel SNES pikeun saklar. Hiji-hiji gambar anu aya dina depot aya dina tonggong alat, tapi bentukna ampir sami sareng Controller Super Nintendo asli sareng nomer modél HAC-042 ogé katingali:

sumber gambar: FCC

Nintendo parantos ngarilis pengendali NES kanggo saklar anu tiasa ngageser kana rel Joy-Con di sisi konsol. Maka, ngaluncurkeun produk anu sami pikeun kaulinan SNES sanés mustahil. Sareng upami pengendali SNES parantos sumping, éta logis yén palabuhan SNES ogé dianggo.

Sakali deui, teu aya anu parantos dikonfirmasi ku Nintendo, sareng teu aya anu nyarios nalika perusahaan sabenerna bakal ngadamel pengumuman ngeunaan controller, tapi paranti leres-leres aya. Hanjakalna, sakumaha Catatan Link83, seueur dokumén dina tabungan anu sakuduna dianggap rahasia dugi ka taun hareup, janten kamungkinan yén urang ngantosan dugi 2020 kanggo pengawal nirkabel SNES saleresna angkat ka rak. toko.

Sumber Gambar: Philip Sowels / Publishing Future / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR