Paroki Ste Cecile du Vallon: Sekretaris maot ditabrak ku hiji individu ...

Ieu mangrupikeun sasarengan saprak isuk dinten Saptu 10 dina bulan Agustus kamari di paroki Sainte Cécile des Deux-Plateaux Vallon. Kusabab sekretaris pandita, Ibu Faustine Brou nampi kunjungan anu teu disangka ti preman.

Pembunuhanna bakal asup sareng ninggalkeun tempat ieu ibadah incognito saatos kalakuan kriminal na. Pasti dicandak ka parishioner anu sumping ngado'a, anjeunna nyerang sekretaris sareng angkat bari henteu diperhatoskeun ku penjaga.

Baca ogé: Kacilakaan DJ Arafat: Didier Drogba nyokot warta ti Daishikan

Ieu saatosna berangkat yén pangpayunna miskin dipendakan aya dina kolam renang getih, ramo-ramona dipotong sakitar 11-jam sadinten. Anjeunna didorong ka klinik anu caket sareng teu tiasa ngalahirkeun tatu.

Baca ogé: Konsér Kiff henteu ngéléhkeun: Shado Chris dina kaseubalanana sampurna sareng lima srigala di panggung

Teu gaduh saksi salami serangan éta, hiji panalungtikan dibuka pikeun milari anu terang sareng nyalindarkeun lampion sadayana ngeunaan naon anu leres-leres kajadian isuk dinten saptu ieu 10 Agustus 2019, di kantor seuneu "Tata Faustine.

Saatos musibah ieu di Ste Cécile, éta nyarankeun yén penguatan kaamanan di tempat-tempat ibadah sareng doa.

ku AK

Anjeun bakal resep

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/societe/faits-divers/faits-divers-paroisse-ste-cecile-du-vallon-la-secretaire-meurt-tailladee-par-un-individu