Wali penjaga ngalahirkeun lima murangkalih di Bafoussam

Wanoja manula yuswa 30 ngalahirkeun lima murangkalih di Bafoussam Rumah Sakit, numutkeun inpormasi anu dikumpulkeun ku Lebledparlee.com.

Rumah Sakit Bafoussam (c) Sadaya hak ditangtayungan

Madame Denkeng nee Chendjou Maffo ngalahirkeun lima murangkalih akhir minggu ieu 5 Agustus 2019.

« Pikeun ayeuna, salah sahiji ti opat murangkalih maot », Urang diajar ti Wéb CRTV.

Opat murangkalih anu lain penjaga panjara aya di incubator di rumah sakit regional Bafoussam, Wilayah Kamerun Kulon.

Numutkeun kolega urang, opat bayi nembé aya di " dina kaayaan kaséhatan umum dianggap stabil ".


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/bled/1108776-cameroun-une-gardienne-de-prison-donne-naissance-a-cinq-enfants-bafoussam