"Pupusna DJ ARAFAT abdi sedih"

Présidén partai Kamerun pikeun rekonsiliasi nasional (PCRN) nganyatakeun dirina ku kituna dina kaca Facebook resmi na Senén 12 Agustus 2019.

Dj Arafat - DR

DJ Arafat, anu namina nami Houon Ange Didier, maot dina Senén 12 Agustus dina jam 8, saatos kacilakaan patalimarga. Kacilakaan kajantenan dina malem Minggu Agustus 11 di Abidjan, tabrakan sareng mobil wartawan radio nasional.

Maotna Dj Arafat daun anu kuat dina dunya musik Ivorian, seniman dipikanyaho ku bakat sareng kamampuan ngadamel buzz pikeun ngajantenkeun coupe anu dipiceun langsung. Nya miang di tinggalkeun ku kaributan seueur palaku budaya sareng sosio-politik dina kaributan di Gading Pantai sareng internasional.

Hal ieu dina ngajantenkeun yén politikus Kamerun Cabral Libii diréaksikeun. "Pupusna dina taun 33 salah sahiji seniman DJ Afrika anu pang populerna sedih kuring sedih. Anu éta ngadadak! Musik ngabeledug sareng anu mabok, lirik na ngabeledug, bentrok-Na anu padeukeut ... bakal tetep hirup pikeun hirup. Kuring nganjangkeun takziah ka kulawargana sareng masarakat Ivorian. Maha Suci Allah, "Anjeunna nyerat.

Lebledparle.com parantos nyebarkeun tulisan dimana Sababaraha aktor budaya sareng politik parantos nyarioskeun ngeunaan maot Arafat sapertos Didier Drogba sareng Présidén Ivorian.


Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.lebledparle.com/societe/1108777-cabral-libii-le-deces-de-dj-arafat-m-attriste