Salah sahiji ketel listrik anu pangsaéna dina Amazon turun tina 20 $ - BGR

Lamun anjeun mésér ketel listrik, anjeun kedah jujur ​​sareng anjeun: henteu masalah. Upami anjeun milih salah sahiji merek anu pantes, sami-sami sami. Tingali modél anu gaduh ulasan anu saé sareng sadayana bakal langkung saé. Tangtosna, ieu nyababkeun harga anu langkung penting sareng urang gaduh harga anu saé anu sakuduna anjeun periksa. Anggo kode Kupon HZ64TQL6 di kasir sareng kéngingkeun tawaran anu saé Babakan listrik hég pikeun ukur 20,39 $! Panawaran ieu bakal tamat énjing kumaha waé, teras jaga angkat salami anjeun tiasa.

Di dieu Kang naon nu peryogi kauninga ngeunaan halaman produk:

  • 【Kualitas sareng kaséhatan anu langkung saé Kombinasi bahan bakar gelas listrik bahan na baja henteu tahan karat 304, kaca borosilikat gaduh koefisien pisan ékspansi terma, anu ngajantenkeun tahan héran. 100% stainless steel tutup jero sareng handap ngahindarkeun résiko bahan kimia ngabahayakeun tina partikel BPA bengong dina cerek.
  • Perlindungan aman kalayan mareuman otomatis sareng panyalindungan garing ngagolakkeun kaamanan anu aman dikawasa ku mékanisme otomatis otomatis, anu diaktipkeun dina detik 20 saatos panci Pelabuhan Wireless tanpa parantos dugi ka tahap ngagolak. Ulah salempang ngeunaan panas teuing berkat fungsi panyalindungan garing-garing
  • bo ngagolakkeun gancang sareng jempé 1 500 W】 nganggo téknologi pemanasan sirkulasi cai pang anyarna, ngan ukur peryogi menit 7 kanggo ngarobih 1,7 L / 8 cangkir cai. Sampurna pikeun kopi, teh, oatmeal, pasta sareng seueur deui, langkung gancang tibatan gelombang mikro. Dilengkepan lampu LED anu nunjukkeun yén ketel éta hurung.
  • desain Desain éndah sareng biru Indikator LED】 Diwangun dina gaya anu elegan, ceret Harbour Glass anu indah sareng gelas borosilicate transparan ngajadikeun éta langkung narik sareng katingali nalika ngasakan.
  • sungut lega sareng gampang ngabersihan deposit Mineral, khususna anu disababkeun ku cai susah, nimbulkeun deposit limun anu laun laun ngalambatkeun proses pemanasan. Sora cangkem hartosna duanana beberesih sareng keusikan gampang. Pikeun miceun deposit mineral atanapi noda karat tina lebet lebet, ngagabungkeun dua sendok baking soda sareng jeruk nipis kalayan cai, kulub menit 30 sareng bilas.
  • 3 taun bébas FDA / ETL / cetl disatujuan, 90 -Dugi artos deui, 3 taun, teras ngahubungi layanan palanggan Upami anjeun ngagaduhan patanyaan ngeunaan produk kami, kami bakal resep ngabantosan anjeun!

ngiringan @BGRDeals on Twitter ngiringan nawaran pang anyarna sareng pangsaéna di dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR