TIP: TUTUP KEUNTUNGAN 30 AND KARETAS GOLEK TO PANGGUNGAN KOTAK LIRIK



IDEAS KULITAN COOL

Lalajo pidéo ieu sareng milari kumaha ngabarékeun papakéan anjeun sareng siap kanggo usum panas. Anjeun bakal diajar kumaha nyusun ulang baju heubeul anjeun tanpa belanja artos. Anjeun bakal diajar kumaha giliran kaos anu pikaboseneun luhureun, nyiptakeun jas olahraga anu saé sareng nganggo deui kaos kuno. Tambih Deui, aya seueur ideu kumaha cara ngahurungkeun baju kabogoh kana hal anu asik! Ulah buang kaos kuna anjeun, anjeun tiasa kalayan gampang janten rok sapertos usum panas lucu. Sadaya anu anjeun butuhkeun nyaéta pikeun motong luhureun kaos oblong. Tingali dina tutorial. Ogé mendakan kumaha kéngingkeun baju lalaki janten pakéan usum panas Srimanganti. Gagasan anu saé pisan! Anjeun tiasa ngajantenkeun jeans lami anjeun janten rok denim trendi! Nginjeum hiji hoodie lami sareng panjang ti kabogoh anjeun sareng pegatna! Henteu, éta sanés lulucon! Anjeun bakal neuleuman kumaha carana ngadamel hoodie janten soca olahraga anu asik sareng top na cepot. Candak gunting anjeun sareng rendang anjeun! Pamanggih anu sanésna nyaéta kumaha cara ngagem baju kaos. Anjeun terang yén kaos ieu biasana mahal di toko sareng anjeun tiasa kalayan gampang nyieun di bumi. Turutan kami step-by-step tutorial: Nunjukkeun dimana poni ieu kedah ngamimitian sareng motong kaos anjeun. Gagasan utama nyaéta yén garis marginal kedah sami sareng ukuran. Ikat fringes: nyandak dua band anu meungkeut na. Laksanakeun ieu kanggo sadaya pita dina kaos anjeun. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngadamel rok pinggelan anu katingali hébat! Lalajo pidéo ka tungtung na anjeun bakal mendakan seueur ide ngeunaan cara ngomean topéng sareng kaos anjeun sareng nyiptakeun kumpulan baju anu katingali!

timestamps:
00: 09 Nginjeum baju tina kabogoh anjeun
01: 37 Potong hoodie anjeun anu ageung
02: rok 09 denim
08: 10 DIY Implengan luhur

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan menit Karajinan 5 GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan Karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=YN96zosvnmw