Aktip iphone 6 anu dibayar anjeun tiasa ngaunduh haratis Agustus 13 - BGR

Daptar aplikasi iPhone sareng iPad anu paling mayar anu dijual gratis sareng anu diical gratis gratis hal anu saé, sareng masih aya sababaraha unduhan gratis. Lamun anjeun sono, pasti uih deui sareng uih deui . Sakali anjeun parantos réngsé, kami ngagaduhan genep freebies énggal pikeun anjeun dina babak dinten Salasa, tapi aranjeunna ukur gratis pikeun waktos terbatas, ku kituna kéngingkeun aranjeunna nalika anjeun tiasa.

Tulisan ieu nyertakeun aplikasi anu mayar kanggo iPhone jeung iPad anu parantos diciptakeun gratis kanggo waktos kawates ku pemajuna. BGR henteu dikaitkeun sareng pamekar aplikasi naon waé. Teu aya deui jalan nyatakeun sabaraha lami aranjeunna bakal bébas. Penjualan ieu tiasa atos dina sajam atanapi saminggu. Jelas, hiji-hijina hal anu urang tiasa ngajamin nyaeta aranjeunna bébas dina waktos nyerat tulisan ieu. Upami anjeun klik tumbu sareng ningali harga anu ditingalikeun sabeulah aplikasi sanes kecap "get", éta henteu deui gratis. Penjualanna parantos ogé. Upami anjeun unduh aplikasi, Apple ogé bakal ngeusian anjeun. Sababaraha aktip mungkin gaduh pameseran in-app tambahan. Ngalanggan eupan RSS kami bisa informed pas publikasi ieu bakal diterbitkeun sarta anjeun bakal ulah leungit jualan kami nutupan.

Harga Wisata AR

Biasana $ 1,99.

Kami parantos nyiptakeun kecerdasan jieunan inovatif (AI) pikeun ngabantosan wisatawan ngirangan setrés nalika ngiringan harga mata uang. Ngan ukur kaméra dina tag harga di toko atanapi réstoran, sareng AI kami bakal nempelkeun stiker ku harga anu dirobih di luhureun layar anjeun.

Naon aplikasina:
1. Ikon harga sareng tukar kana naon waé mata uang dunya.
2. Gawéna offline, henteu aya sambungan internét diperyogikeun
3. Nyayogikeun cara gancang pikeun ngarobah harga sacara manual.
4. Nyimpen gambar sareng stiker dina poto.

Kami tulus ngarepkeun yén TravelPrice bakal janten pendamping anjeun anu permanén!

Unduh Award Travel AR

Tank-tank leutik!

Biasana $ 0,99.

Tangki Tiny mangrupikeun tétéla pamotoran anu pikaresepeun sareng tangtangan pikeun tanghi. Ngalawan jalan anjeun ngaliwatan tingkat 50 dina modeu pamuter tunggal, ningkatkeun tangki anjeun nuju kamajuan! Atawa nyanghareupan babaturan dina modeu multiplayer hiji-hiji.

Muter Solo:
- Kaulinan tank klasik dina arcade
- Ngaronjatkeun tank anjeun pikeun ngadominasi musuh anjeun
- Tilu Modél Game Solo (19459009)] - Dalapan jenis musuh anu unik pikeun ngawasa
- Lima puluh tingkat tina pamuter solo anu memikat
- Dua skéma anu béda pikeun cocog sareng gaya maén anjeun
- Modeu tutorial diadaptasi kana kadali anjeun

Modeu Multiplayer:
- Layar layar anu énggal
- Sapuluh arene multiplayer unik
- Pilih panjang khusus dina séri

tambah:
- Sistem leveling
- Skor skor pikeun tiap modeu kaulinan
- Statistik dilacak pikeun tiap pertandingan
- soundtrack Retro arcade
- Pangembangan aktip sareng apdet

Unduh tanghi alit!

Cuaca - Ramalan Dunya

Biasana $ 2,99

Sangat saderhana sareng gampang ngagunakeun aplikasi cuaca:

- Robah posisi
- Celsius sareng Fahrenheit
- 6 Téma Unik
- Enjing sareng énjing énjing
- lokasi otomatis

Unduh Cuaca - Ramalan Global

Ksatria Girl - 3 Match Puzzle

Biasana $ 4,99

The Knight Girl mangrupikeun kaulinan teka-teki (Cocog-3) ti para pamekar populér tina séror Frog.

Wilujeng sumping karajaan sihir tina Ksatria Girl!
] Parahu dina perjalanan anu pinuh ku petualangan, pertemuan sareng kameunangan énggal!

Kaulinan anu pikaresepeun, seueur tingkatan sareng pencarian abah cinta sareng kabagjaan!
Jelajahi dunya misterius ngeunaan Ksatria Girl, pendak sareng masarakat sareng ngalegaan cakrawala anjeun!

Dina lalampahan anjeun, anjeun bakal nyumponan karakter warni anu bakal babagi sareng anjeun Rahasia kabagjaan.
Rupa-rupa bonus sareng fitur kaulinan ngamungkinkeun anjeun pikeun tatanén seger dina patandingan 3 Palasik.

Jawaban sauran petualangan sareng Juragan Gadis!

----------

Fitur Game:

● mékanika kaulinan anu unik! Bonus anyar sareng fitur énggal pikeun nyampurnakeun pertandingan pertandingan 3 Palasik

● Petualangan anu ngabeledug: Gaduh bom ngabeledug sareng rokét dina tempat kaulinan!

● Langkung ti tingkat 200 captivating tingkat game!

● Sederhana sareng gancang: midangkeun gampang diajar!

● Dunya sihir: karajaan jurig sareng seueur pangeusi dinamis

Unduh Knight Girl - Cocog 3 Puzzle

Tanah Kardinal

Biasana $ 1,99

Kaulinan teka reureuh kalayan pulas pedagogi

Midangkeun intuitif saderhana pisan. Tugas anjeun nyaéta ngagabungkeun gambar sato warni tina potongan bentuk anu béda. Kanyataan héran anyar ngeunaan sato ogé bakal tampil sareng anjeun tiasa ngabagiana sareng réréncangan anjeun!

Tujuh bawana, langkung ti tingkat 80 unik sareng sato anu geulis. Ku maén kaulinan éta, henteu ngan ukur anjeun bakal resep, tapi anjeun bakal neuleuman langkung seueur ngeunaan béda mahluk anu hirup di planét urang.

Nempatkeun kaahlian anjeun dina uji mode dina Timer. Pikeun nampa sadayana béntang, anjeun kedah ngalengkepan tugas dina 30 detik. Éta sigana teu mungkin dina mimitina, tapi anjeun bakal heran kumaha kaahlian anjeun ngembangkeun nalika anjeun maén.

Sakali anjeun parantos ngabéréskeun tingkat, anjeun tiasa ngabagi gambar sato dina Apple Watch anjeun sareng nyiptakeun jam tangan anu unik.

:
- Milarian hobi anu santai sareng santai sababaraha jam;
- Perpasangkeun kaahlian anjeun dina géométri;
- Ngembangkeun pikiran sareng memori logis anjeun;
- Diajar langkung seueur ngeunaan flora sareng fauna sakurilingna

Unduh Kardinal Land 19659009] MovieSpirit - Movie Maker Pro

Sacara umum, nu mayar $ 9,99

Naha anjeun hayang nyieun mikrofilm anjeun sorangan?
Naha anjeun hoyong janten diréktur, produser, aktor béntang?

Dina MovieSpirit, aksara ieu

Hatur nuhun ka MovieSpirit, anjeun tiasa ngagabungkeun rupa-rupa media, sapertos pidéo, poto, musik, téks, rekaman sareng corétan, sareng, gumantung kana kreativitas anjeun, ngédit duanana babarengan sareng nambihan sagala rupa éfék ngaganti pamandangan, animasi téks, épék filter, bubuka video, masker, jeung sajabana) pikeun nyieun mikrofilm anjeun sorangan.

Fungsi utama

- Potong, pamisah, gabung sareng unsur multimedia skala
- Overlay video overlay (éfék gambar-dina-gambar), jumlah video teu diwatesan
- Tambahkeun masker (topéng line, topeng sagi opat, topeng topeng, topeng téks, sareng topeng mask) pikeun nyumputkeun atawa nunjukkeun bagian tina video
- Alat motong (parabot bentukna sapertos sapertos Pen, Alat Lasso, Alat Smudge sareng alat téks pikeun ngémutan gambar)
- Teruskeun, muter video, nambahan pidangan poto anu slow (panggancangna laju 1 / 16 kana 16)
- puteran pidéo dina derajat 360
- langkung ti hiji mode blending gambar
- Batur karakter, templat teks, warna teks, emoticons, bayangan, garis téks, jeung sajabana
- Musik gratis sareng épék sora anu dipasang dina gaya anu béda-béda, nambahan musik tina komputer atanapi iTunes, sareng nangkep audio tina pidéo
- Rékaman sora
- Tarik corétan sareng jari Anjeun langsung kana film
- Rasio vidéo profésional, Kala évolusionér, lapisan lagu anu henteu kawates
- Basajan fungsi tracking otomatis
- Ditambahkeun mozaik anu tiasa dicabut
] - Warna latar adat
- Adjustable kacaangan, kontras jeung jenuh
- Jieun animasi GIF anjeun sorangan
- Judul pribadi kapilih dina intro (dijual nyalira)
- Puluhan épék filter (sketsa, komik, fisheye, gelas ngagedé, saringan warna, sareng sajabana)
- Puluhan épék ngaganti pamandangan
- Video / poto tiasa ngonpigurasi dina bentuk anu sapertos sapertos bunderan, hate sareng intan, komo ngaropea wangun unik.
- Chroma Key tiasa disetél ka pidéo / poto superimposa, sapertos ngahapus warna latar padet (layar héjo héjo matting)
- Hurungkeun pidio / poto janten hideung sareng bodas, seru bagian anu kedah disorot (Warna Splash)
- pikeun ngabebaskeun video / poto kana bentuk anu henteu teratur
- Tambahkeun titik gerak kana pidio / poto / téks pikeun mindahkeun, ngagedekeun, muterkeun sareng gerakna pikeun nyieun rupa-rupa épék anu éndah
- Tilik real-time, output video-resolusi luhur
- Impor eusi multimedia langsung tina komputer anjeun liwat Wi-Fi: video, poto, musik sareng animasi GIF
- Simpen sareng ngabagikeun video langsung dina jaringan sosial sapertos Facebook, iCloud, WeChat, Mailbox, jsb.

Undeur MovieSpirit - Movie Maker Pro

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR