Balap Messi ngalawan jam pikeun pertandingan La Liga munggaran

Lionel Messi nyaéta balapan ngalawan waktos pikeun cocog pikeun pembukaan La Liga ngalawan Athletic Bilbao dina dinten Jumaah.

Messi Dilatih waé dina Rebo, anjeunna damel sareng palatih kabugaran Juanjo Brau nalika anjeunna tetep cageur tina tatu anak sapi.

- Implengan ESPN: ngadaptarkeun Ayeuna
- Nalika jandéla pangiriman

Anjeunna parah dina sési kualifikasi kahijina Senén kamari sareng sono wisata Amérika Barca minggu kamari.

Bisa waé yén Messi balik deui palatih The Argentine parantos teu maén salah sahiji ti lima babaturan friend Barca sareng teu milu pertandingan anu kompetitif ti saprak Copa Amérika.

Ernesto Valverde nyatakeun sabtu minggu ayeuna yén éta bakal "sesah" pikeun Messi siap pikeun pertandingan sareng lapangan lapangan.

Messi, anu parantos ngagaduhan 32 usum panas ieu, parah dina palangkangan dina satengah kadua usum kamari sareng palatih henteu horéam nyandak résiko kalayan pamuter bintang na.

Pertandingan ieu ngan dijadwalkeun pikeun 25 Agustus, nalika aranjeunna nampi Real Betis di Camp Nou dina buruan pésta munggaran kampanye éta.

Juara Spanyol parantos dilengkepan pikeun nyanghareupan Messi. Recruiting anyar Peuting Griezmann mencetak gawang kahijina pikeun klub di ahir minggu kamari 4-0 kameunangan ngalawan Napoli sareng ngagaduhan pre-musim pinuh sareng batur sapagawean énggal.

Luis Suarez et Ousmane Dembele anu ogé nyetak ngalawan Napoli, kamungkinan janten pasangan serangan Griezmann.

Di tempat sanés, Barca henteu ngagaduhan kacilakaan anu sanés sateuacan tirai naék dina Jumaah di Nagara Basque. Frenkie de Jong sareng Jean-Clair Todibo neruskeun latihan dinten Rebo saatos pensiunan ti sési dinten selasa salaku pacegahan.

De Jong, direkrut ku Ajax pikeun 75 juta euro, ngaharepkeun ngadamel debut kompetitifna. pikeun juara Spanyol.

Internasional internasional nyarios minggu ieu sacara éksklusif di ESPN FC jeung ngajelaskeun kumaha anjeunna kedah dikuasai ku pelatih klub salami preseason pikeun ngindarkeun kacilakaan.

ngalakukeun loba hal pikeun kuring sorangan, di gim, sareng sajabana, tapi dina pre-musim, anjeun kedah ati-ati, anjeun kedah saluyu, "saurna.

"Pelatih ngomong yén éta rada bahaya pikeun dilakukeun. Kuring ngan ukur sabar sareng nungguan dugi ka usum dimimitian, teras kuring tiasa. Aranjeunna ngomong yén anjeun tiasa menyakiti. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/barcelona/story/3920479/messi-in-race-against-time-for-la-liga-opener