Apex Legenda: Iron Iron, mode pamuter tunggal tiasa diputer dua minggu

Kalayan acara Iron Crown, Apex Legends nawiskeun révolusi urban dipimpin ku Octane, sabtu minggu nganggo XP ganda sareng kulit tambahan, salian modo solo-waktos terhad.

Dugi ka dugi 27 Agustus, kipas tina Battle Royale ti Respawn Hiburan tiasa bersaing teu kurang ti 59 lawan dina modeu pamuter tunggal dimana ngan ukur legenda anu bakal dinobél saatos salamet teu katahan di Kings Canyon. Anu dimungkinkeun kedah nyaluyukeun strategi-strategina sabab teu aya anu bakal lalajo pungkur, ngabagikeun loot atanapi nyegerkeun aranjeunna. Catet yén pamaén naApex Legenda ogé tiasa kéngingkeun XP ganda pikeun kameunangan atanapi final di 5 16 top di 18 Agustus. Tungtungna, Octavio "Octane" Silva ngusulkeun révolusi urban sareng "jalan luncat mega, rampog akrobatik sareng cincin seuneu, anu bakal ngijinkeun Kujang pikeun ngaleungitkeun musuh-musuhna nganggo gaya" di stadion anu caket kota koloni basisir. kuloneun Kota Makamuburan.

Solo pikeun Apex Legenda sareng Bumi Mahkota

Salian mode pamuter tunggal, pamaén tiasa kéngingkeun kulit anyar, kulit senjata, gambar spanduk, sareng nyababkeun karakter: "Kosmétik anu éksklusif di acara ieu bakal tiasa diaksés liwat pek koleksi Iron Crown. Pamaén bakal tiasa meunang dua bungkus gratis ku ngarengsekeun tantangan khusus, sedengkeun bungkus tambahan bakal sayogi. Pek Koleksi Kolam Besi kalebet Barang Epik 50% sareng Barang Legenda 50%. Pek ieu henteu ngandung édisi baku atanapi langka atanapi duplikat."

Akhirna, upami pamaén kantos nampi barang 24 eksklusif pikeun acara Iron Crown, kampak perang Bloodhound (barang kadua dina set pusaka) bakal ngabuka blokir. Studio AS Respawn Entertainment nyarioskeun setélan Pusing Darah sayogi sayogi dugi ka akhir Apex Legenda Solo, teras éta bakal diintegrasikeun kana seleksi standar rampokan anu kalebet dina bungkus Apex.

Besi Mahkota, trailer pikeun modeu pamuter tunggal Apex Legenda

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/apex-legends-iron-crown-le-mode-solo-est-jouable-pendant-deux-semaines-325188