95% jalma ngagaleuh jinis jeruk ieu bari tiasa ngabahayakeun pikeun kaséhatan - SANTE PLUS MAG

Numutkeun kana statistik Badan Prancis pikeun Pangwangunan sareng Promosi Pertanian Organik, langkung ti 2 juta héktar dibéréskeun parantos dikonfirmasi organik dina 2018, kalayan saimbang 9.5% peternakan Perancis. Dina hal rumah tangga, 5% tina pangolahan tuangeunan kanggo produk organik.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE