Kuring henteu pernah ningali deui ka Netflix upami henteu ningal dina aplikasi énggal anu anyar ieu - BGR

Anjeun terang kumaha slogan HBO nyaéta "Henteu TV, éta HBO"? Pernyataan ieu sanés mangrupikeun slogan mangtaun-taun, éta kabeneran. Acara HBO unik, nawiskeun tulisan sareng nilai produksi anu henteu cocog. Nanging, dinten-dinten ieu, HBO sanés hartosna. Jaringan ieu masih ngahasilkeun siaran anu luar biasa, tapi jaringan-jaringan sanésna tiasa ningkatkeun patandinganna sareng anjeun ayeuna tiasa mendakan program "HBO-quality" tina sahenteuna sababaraha belasan studio anu béda. Diantara waé nyaéta Netflix, sareng aya anu nyebatkeun yén Netflix parantos atosan HBO ku sababaraha cara. Ngan kamari, batur sapagawean kuring naroskeun naon anu kuring bakal milih upami kuring kedah ngabatalkeun langganan Netflix atanapi langganan ka HBO. Teu lami ti 5 taun ka pengker, kuring henteu kantos parantos ngabolaykeun HBO. Dinten ayeuna, kuring bakal milih tetep Netflix di luhur HBO langsung. Anjeun nampi program anu asli anu cocog sareng HBO dina hal kualitas, ogé perpustakaan anu ageung tina eusi pihak katilu ku tambahan anyar unggal waktos. Ieu jelas naha HBO Max rencanana, tapi éta carita anu béda.

Ku teu sangka kuring nyalira dina pamikiran anu Netflix ayeuna mangrupikeun hiji-hijina jasa streaming tanpa anu kuring henteu bakal hoyong nyalira. Éta henteu hartosna yén Netflix sampurna. Sakali anjeun milih program, pilem atanapi program khusus sareng ngamimitian nyiarkeun, anjeun aya dina tempat anu leres. Nanging, jalur dina situs Netflix janten rame sahingga para pengguna beuki ngaganggu unggal bukaan. Untungna, kuring mendakan aplikasi énggal anu gancang janten jalan karesep kuring pikeun ngalirkeun data Netflix sabab ngarengsekeun sadaya masalah anu paling kaganggu anu aya hubunganana sareng streaming antarmuka.

Upami anjeun ningali Netflix dina Mac, Clicker Kanggo Netflix lab dbk mangrupikeun anu 5 $ pangsaéna anu anjeun kantos atos. Aplikasi anu saé saderhana ieu mangrupikeun portal kana situs web Netflix, tapi nyaring sadayana inpormasi anu teu dipikabutuh ku anjeun ngan tinggalkeun eusi hébat anu anjeun badé alim.

Aplikasi Netflix anyar anu hébat ieu pinuh ku fitur, ngan sababaraha anu paling kuring resep.

Mimiti Clicker pikeun Netflix kalebet tip ngeunaan masalah Netflix anu paling naékna ku jalma. Éta leres, kuring ngobrol ngeunaan trailer mobil maén. Teu aya anu lepat tibatan ngaluncurkeun Netflix sareng langsung diserang ku trailer kanggo pilem atanapi program aslina anu diwanohkeun Netflix dina waktos éta. Teras anjeun ngagulung daptar pikeun ngeureunkeunana maén sareng naon anu aya? Éta leres ... trailer sanésna dimimitian maén sacara otomatis. Sareng naon anu aya nalika anjeun ngagulung hal anu henteu gaduh trailer? Yup ... anjeunna nembé mimiti maénkeun pamandangan acak tina acara atanapi pilem dina gelung. ih .

Hiji klik pikeun Netflix ngeureunkeun pangidinan sareng ngan hiji kotak anu anjeun tiasa pariksa dina layar kahoyong. Anjeun tiasa ogé nganonaktipkeun épék hover dina poster, sacara otomatis teu malire intros, otomatis ngalihkeun episode salajengna dina acara unggal akhir episode, sareng sanésna deui. Kanyataan yén anjeun tiasa ngontrol sadayana ti touchbar upami anjeun nganggo MacBook Pro ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun pidéo pidéo sareng ngalih ka modeu gambar dina gambar éta upami anjeun hoyong nyobian damel bari anjeun damel. Turutan pintonan karesep anjeun.

Téh mangrupa aplikasi hébat anu parobihan lengkep dina cara anjeun ningal Netflix. Éta hargana ampir seueur salaku sacangkir kopi Srimanganti di Starbucks. Cék pasti.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR