Lampu suluh anti cai anker ampir terang teuing sareng diical tina 7,99 $ - BGR

Anjeun panginten henteu tiasa ngaremén isuk ieu mikiran mésér senter énggal, tapi waktosna pikeun ngagentos lampu suluh heubeul anu sigana moal dianggo deui. Malah basa aranjeunna damel, aranjeunna boro cahayana kamar. Samentawis éta, dua lampu suluh Anker ayeuna diobral di Amazon sareng sigana bakal nyaangan sakumna bumi anjeun. Upami anjeun hoyong modél tahan cai anu alus teuing anu dianggo sareng batré AAA, lampu suluh LED Anker Bolder LC30 turun ka 7,99 $ dinten ayeuna upami anjeun nganggo kode Kupon ANKERL30 nalika mesen. Upami anjeun hoyong modél anu tiasa diisi ulang langkung terang, éta senter LED Anker Rechargeable Bolder LC40 diréduksi jadi 16,99 $ kalayan kode promo ANKERL40. Janten, puguh!

Lampu Senter Anker Bolder LC30

  • SUPER-BRIGHT: Cree LED tina 300 lumens (umur 50000 jam hirupna). Lampu suluh anu kompak tapi sumunar pikeun nyaangan bintik sareng lolongkrang. Ngawengku mode High, Low and Strobe.
  • LONG LIFE: Nepi ka jam 6 cahaya anu kuat dina modeu balok rendah tina batré 3 AAA.
  • SUMBANG AIR: patuh IPX5. Dirancang pikeun nyegah unsur-unsur lebet sareng nyayogikeun cahaya dina kaayaan tina hujan gedé dugi di lingkungan garing sareng lebu. Awak aluminium awét sareng awak anu tahan shock kagét nanganan ngadadak.
  • Gampang cengkraman: enteng sareng gampang diangkut, tempat anu teu dieunakeun tilas nahan pageuh dina kaayaan dina kaayaan anu ekstrim.
  • Anu anjeun tampilkeun: Lampu kilat Anker Bolder LC30, wilujeng sumping pitunjuk, sareng garansi anu sampurna cacah bulan 18 kami sareng jasa palanggan anu ramah

Anker Rechargeable Bolder LED Lampu Suluh LC40

  • SUPER-BRIGHT: Cree LED tina 400 lumens (umur 50000 jam hirupna). Lampu suluh anu ringkes tapi sinar pikeun nyaangan titik, ruang atanapi tempat anu poék. Fitur modeu Luhur / Sedeng / Lemes / Strobe / SOS.
  • HENTEU PANJANG: dugi ka jam 20 (modeu balok sedeng) tina kacaangan anu kuat ka konstan sareng turunna kacaangan hatur nuhun kana batré 3350 mAh anu tiasa dicandak kualitas luhur. LED gaduh umur panjang tina jam 50000. Ngeusi dina jam 6 sareng adaptor 5V 1A (henteu disayagikeun) sareng kabel USB Micro anu disayogikeun.
  • ROBUST AND RELIABLE: cocog sareng standar IP65. Dirancang pikeun ampir kabéh kaayaan, hujan turun di lingkungan garing sareng lebu. Awak aluminium awét sareng résistansi kejutan nolak penanganan dumadakan.
  • Gampang cekelan: enteng sareng gampang diangkut, finish tahan dieunakeun nahan pageuh dina leungeun dina kaayaan anu ekstrim.
  • AYA KANGGU: Lampu Lampu Pangénggalan Racargeable LC40 Anjer Bolder (kalayan batré anu tiasa dicaskeun 3350 mAh), wilujeng sumping pitunjuk, kabel USB Micro sareng jaminan 18 bulan urang anu sampurna sareng jasa nasabah ramah kami.

ngiringan @BGRDeals on Twitter tetep terang kalayan nawaran pang anyarna sareng pangpanjangna ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR