Liverpool vs Liverpool Chelsea - Ringkesan Game Maén Bal - 14 Agustus 2019 - ESPN

LIVE: Liverpool sareng Chelsea maén lembur dina Piala Super

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/match?gameId=540609