SnapChat ngaleupaskeun gelas anyar - VIDEO



Parusahaan indung SnapChat, Snap, ngumumkeun kacamata épék 3D anyar na.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=IzHbMnnWpTw