Petunjuk aneh 12 pikeun leungitna beurat anu digawekeun (kalayan bukti ilmiah) - SANTE PLUS MAG

Sakapeung anjeun henteu tuang tina kabutuhan atanapi lapar, kusabab kaayaan éta leres. Tekanan, émosi atanapi kontéks, sadayana mangaruhan kabiasaan sareng tuangeun anjeun. Hasil? Pon kitu ngumpulkeun sareng anjeun angkat beurat.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE