Apik pisan fonés nirkabel Bose asli anu dijual di Amazon - BGR

Kamari, kami ngawartoskeun anjeun ngeunaan hiji perjanjian anu bakal ngajadikeun anjeun kaleungitan sapasang earphone Bose nganggo kabel ngan ukur 49 $. Perjanjian ieu sayogi sayogi upami éta kapentingan anjeun, tapi seueur jalma resep headphone Bluetooth. Upami anjeun hoyong motong ari sareng kéngingkeun sapasang headphone nirkabel saleresna, headphone olahraga Bose SoundSport Gratis Seueur Wireless henteu pantes. Ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun mésér pasangan kusabab aranjeunna dijual dina harga panghandapna tina 2019.

Highlights tina kaca produk:

  • TRULY headphone olahraga nirkabel pikeun kabebasan gerakan lengkep, dipakén pinuh ku téknologi anu ngajadikeun musikna jelas tur kuat
  • Headphone késang sareng cuaca teu tahan (kalayan rating Ipx4) sareng nganggo 3 pasangan anu béda tina Tip Sémpelkeun + Sport (dina ukuran S / M / L) anu nyayogikeun fit anu aman
  • Nepi ka jam 5 maca dina unggal beban sareng lembur 10 kalayan hal anu disebarkeun kaasup. Ngecas waktos anu 2 ogé.
  • Lacak headphone anu leungit sareng aplikasi fitur Bose sambungkeun "mendakan kuncup kuring"
  • Ngamutahirkeun firmware kanggo ningkatkeun sinkronisasi audio-video pikeun konsumén anu nganggo iPhones, iPads, sareng alat-alat Bluetooth anu sanés anu ngadukung versi AVDTP 1.3 atanapi saterasna, sayogi liwat aplikasi Sambung. Teknologi Konéktipitas: Wireless Bluetooth
  • Fonifi SoundSport Free gaduh sakumpulan dua mikrofon diwangun dina headset anu leres sahingga anjeun tiasa dianggo nalika nelepon nalika dihubungkeun ka smartphone Bluetooth-diaktipkeun. Telepon audio ngan bakal kadenge dina ceuli katuhu

. ngiringan @BGRDeals on Twitter ngiringan nawaran pangénggalna sareng suksés dina wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR