Fury Royal: Kumaha carana Cherie Blair ngaganggu & # 039; Ratu sareng Ratu Indung Kiri mortified & # 039; di Balmoral

La reine et Prince Philip netep nalika istirahat taunan di harta tercinta Balmoral di Skotlandia dina waktos ayeuna. Kulawarga karajaan sacara tradisional ngagabung karajaan salami usum panas - sanaos Sarah Ferguson katingali kéngingkeun jalan kaluar dina dinten Minggu dituturkeun ku Pangeran Andrew dieu. Pangeran Charles et Camilla ayeuna nganggo tilas bumi Skotlandia ti Ratu Indung Birkhall di Balmoral Estate, dimana Pangeran Wales sareng Duchess of Cornwall bakal nambihan cinta Ratu Indung pikeun kahirupan Highland.

Sanajan kitu, Cherie Blair henteu ngabagi cinta nya ka jauh Skotlandia Skotlandia nalika anjeunna angkat ka Balmoral sareng Perdana Menteri masa harita. Tony Blair pikeun kunjungan taunan tradisional.

Panulis Paulus Paul, dina biografi 2006, "Tony & Cherie," ngajelaskeun kumaha Royal Family sareng Ibu Blair henteu akur.

Anjeunna nyerat: "Ti mimiti, Cherie henteu resep kulawarga karajaan .

"Dina dahar beurang Minggu di Balmoral teu lami saatosna nu princesse Diana , ibu ratu bakal "mortified" ku pilihan calana anu dipilih ku pamajikan perdana menteri pikeun kasempetan éta.

MACA DEUI: Fiefdom Royal: Kumaha Edward "Kecewa" Ratu Ibu sareng kaget Anne

Cherie Blair, Ratu Elizabeth II sareng Ratu Ibu (Gambar: Getty)

Cherie sareng Tony Blair

Cherie sareng Tony Blair poto di Balmoral di 1998 (Gambar: Getty)

"Anjeunna ogé hanjakal ku nolak Bu Blair pikeun ngalungkeun dengkul ka raja."

Samentara éta, Prabu Majelis ogé ngalaman masalah pemanasan pikeun garwa Perdana Menteri.

Mr Scott nyerat, "Ratu ngaganggu ku naon anu katingali ku Ibu Blair sacara sah sacara sah nalika ngamimitian paguneman. "

Anjeunna nambahan: "Salila ieu henteu resep di Skotlandia, Cherie henteu pernah milu dina raga nagara nyalira - ngabela kasus larangan kasebut kalayan host berdarahna. "

Ulah sono
Koméntar anu jelas ngeunaan kahirupan Ratu Ibu ngeunaan Sarah Ferguson diungkabkeun [ROYAL EXPERT]
Pelapuran anu pikasieuneun ku Ibu Indung ka Pangeran William [Wangsit]
wangsit: karesep karajaan [Komentator]

Cherie Blair

Cherie Blair nalika kampanye pamilihan 1997 (Gambar: Getty)

Bantosan Bu Blair olahraga katurunan sanés ngan ukur bedana sareng kulawarga karajaan teu langkung.

Mr Scott teraskeun, "Ratu, teras ramah sareng wilujeng sumping, sigana mikir yén sémahna henteu gaduh waktos anu saé upami kacamata henteu ngeusian aturanana.

Cherie, anu jarang nginum, gancang ngomentaran jumlah alkohol. "

Ditambahkeun kana ieu Alistair Campbell, tilas pamariksaan médis Blair, nyerat dina bukuna 2007 na "The Blair Year: Kutipan tina Jurnal Campbell's Journal" yén permaisuri ka Ibu Blair tanggal ti mimiti pangunjung ka Balmoral .

Balmoral Castle

Balmoral Castle (Gambar: Getty)

Ratu Elizabeth II sareng gelar Pangéran Philip =

Ratu Elizabeth II sareng Pangeran Philip di bumi di Balmoral (Gambar: Getty)

Mr. Campbell nyerat: "Cherie naros ka Ratu upami carita Ratu Victoria gaduh hubungan anu (Balmoral Ghillie) John Brown leres.

"Anjeunna saur anjeunna rada canggih saatosna."

Cherie, di sisi anu sanés, henteu resep kamar tiis Balmoral atanapi bagpipe énjing-énjing 9 na.

Mr Scott nyerat: "Réaksi Cherie pikeun kebangkitan anu teu kaduga nyaéta, nurutkeun jalma anu saterasna nyarioskeun kunjungan karajaan anjeunna ka Ibu Blair nyalira. "Teu bisa dikarang". "

Residences Royal

Residu karajaan (Gambar: DX)

Pak Scott ogé nunjukkeun yén aya "sasarengan nyumput tina Blair ku royalti sareng para abdi".

Anjeunna nambahan: "Henteu ngan éta aranjeunna ngawariskeun waspada kana pamaréntah naon waé.

"Aya ogé permusuhan jero di antara anggota kulawarga karajaan ranking luhur ngajelaskeun kumaha, dina pamanggihna, ratu parantos kapaksa masihan sababaraha dinten saatos Diana maot ku Blair sareng "henchmen" na. "

Putri Anne ogé teu mimiti akur sareng Ibu Blair dina pasamoan kahiji di 1997.

Pak Scott ngajelaskeun kumaha Ibu Blair nyarankeun Anne nyauran anjeunna "Cherie", tapi Putri Anne bakal parantos nyarios, "Sabalikna, sanés urang ngalakukeun cara éta. Cikan sareng Ibu Blair, badé angkat? "

Panulis Tom Bower, dina bukuna 2016 na "Broken Vows," ogé ngungkabkeun yén Cherie Blair "sering dituduh merobat kulawarga karajaan atanapi berperilaku anu teu pantes di sekitarnya. "

Anjeunna nambihan: "Sanaos anjeunna mendakan ratu gampil nyarios, anjeunna ngalaman masalah ngahubung sareng sésana kulawarga. "

Ratu Elizabeth II sareng Ratu Ibu di Skotlandia

Ratu sareng Ratu Ibu, diiring ku Diane sareng Chalres, Skotlandia (Gambar: Getty)