Apple sareng Spotify dina diskusi ngahijikeun Siri langkung jero?

Asisten digital sora tiasa dasarna ngalaksanakeun seueur tindakan. Kanggo langkung jauh sareng mempermudah kahirupan langkung seueur, urang kedah ngahijikeun langkung jero kana aplikasi. Siri engké tiasa ngalakukeun éta sareng Spotify.

Upami salah kedah nyebatkeun alesan naha asisten sora sapertos Alexa atanapi Google Asisten anu langkung dipikaresep pikeun patepang konsuménna tibatan SiriÉta margi kusabab perusahaan sapertos Amazon sareng Google gancang muka ahli sihir ka pamekar pihak katilu. Apple hasil dina cara anu sami tapi langkung laun. nurutkeun laporan anyar, perusahaan Cupertino sareng Spotify ayeuna nuju diskusi pikeun ngahijikeun Siri anu langkung jero kana aplikasi streaming musik. Ieu bakal ngamungkinkeun Siri langkung maju dina ngadalikeun musik anjeun.

Apple sareng Spotify dina diskusi ngahijikeun Siri langkung jero?

Éta Inpo anu ngalaporkeun warta. Apple sareng Spotify ayeuna damel babarengan pikeun milari kumaha Siri tiasa nawiskeun langkung seueur kadali Spotify liwat paréntah sora. Éta bakal diusir, tangtosna, maca judul, daptar puter sareng albeum. Salian integrasi Siri, sigana yén diskusi ieu tiasa ngarobih sikep Spotify ka arah Apple.

Mangrupa kontrol platform maju tina streaming musik tina ios 13?

Kudu nyatakeun yén antara dua perusahaan éta, perjanjian henteu bener-bener sampurna. Sababaraha waktos ka tukang, Spotify dituduh Apple nyegah éta henteu dianggo dina HomePod sareng Siri. Sakumaha laporan Inpo Informasi dibéré ayeuna, nada sigana parantos robih sacara signifikan, pidato anu kirang kirang dituduh. Hésé pikeun ngartos upami rapprochement ieu antara dua raksasa bakal ngamungkinkeun platform streaming ngagaduhan aksés anu langkung maju ka Siri atanapi upami éta ngan ukur merhatikeun aksés ka kerangka SiriKit anu bakal diwanohkeun sareng ios 13 ... Salawasna upami anjeun mangrupikeun pangguna Spotifiy, anjeun panginten hoyong teraskeun kana apdet pikeun ios 13. Hiji fortiori upami anjeun hoyong nganggo Spotify sareng Siri babarengan. Sabar, sabar!

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/apple-et-spotify-en-discussion-pour-integrer-plus-profondement-siri-325224