Atletico meunang jandela pangiriman usum panas, tapi bakal anjeunna nyéngéngkeun Barcelona sareng Real Madrid ka La Liga?

Musim Liga 2019-2020 bakal kick off sabtu minggu ieu sareng tilu tim luhur bakal bersaing pikeun judul éta. Graham Hunter parantos nyiapkeun anjeun kampanye anyar ku pariksa kamajuan papanggihanana.

Luncat ka: Baris tiasa janten bintang La Liga? | Tiasa pendatang Atletico terang? | Naha Real ngalakukeun bisnis goréng? | Neymar, gangguan ka Barcelona?

Atletico Madrid meunang tangan anu usum panas.

Tim Diego Simeone parantos ngajual langkung ti 300 juta euro bakat sareng nyababkeun 240 juta euro anu ngagantian ngora sareng lapar (dugi ka ayeuna) hartosna bahkan aya salah sahiji atanapi saingan séwang-séwangan ti La Liga parantos hasil darat Neymar sateuacan nutup jandéla dina Séptémber 2, Barcelona énggal-énggal meunang medali perak, Real Madrid sanés ngan ukur katilu (dimana dua kempelan La Liga anu terakhir) tapi frantically nyoba ngayakinkeun sadayana yén parunggu katingalna siga emas.

Upami ngan hiji piala tiasa kéngingkeun. Tag "Juara Usum Panas" aya hubunganna sareng transfer hartosna langkung seueur ngeunaan tag "Juara Musim Panas" beuki seueur langkung nguping tapi rada pikaseurieun pikeun jalma anu aya di luhur méja nalika liburan Natal parantos sumping. .

Nanging kumaha: padamelan anu ngamimitian mangrupikeun tugas saatosna satengahna, sanés? Janten hayu urang masihan langkung ti ucapan salamina sareng pat condescending dina Atleti. Aranjeunna Nyanghareupan anu katingali sapertos tangtangan anu pikasieuneun, pangalaman adunan haemorrhage, mental anu unggul, legenda klub sareng dua dolar ngora anu menak pikeun Rodri sareng Lucas Hernandez . Acan pertimbanganna, efektivitas manajemén pasar, laju gawé, kamampuan pikeun mirip wahyu tina pamindahan ieu (bahkan seueur precedents), Joao Felix, sareng pengeluaran net na kira-kira 8 juta euro - upami anjeun tumut kana kasatanganan 60 juta euro ti Rodrigo de Valencia - nunjukkeun yén Atleti nyiduh dina panon.

Tetep katingal upami anjeunna ngéléhkeun Liga, tapi usum panas anu tiasa nyerang peperangan sesah ayeuna ningali aranjeunna muscular, lincah sareng berpotensi tiasa pencét langkung luhur tibatan beuratna. Musim di Spanyol bakal seru, konfrontasi nyata antara tilu raksasa La Liga - Barca, Real sareng Atletico - janten ieu sababaraha titik diskusi.

ulin

0: 55

ESPN calik sareng Joao Felix dina MLS All-Star Game pikeun ngabahas naha anjeunna ngagabung Atletico Madrid sareng rasa kagétnya pikeun Cristiano Ronaldo.

Joao Felix bakal janten bintang La Liga?

Felix ngan ukur umur 19 taun, tetep geulis ipis sareng bakal hoyong hésé hésé digawé sareng diréktur Atletico, Diego Simeone, sareng pelatih Mono Burgos sareng Oscar Ortega. Felix mangrupikeun pamula di La Liga kalayan lagu-lagu anu ngamimitian pikeun nyanyi, pranks kasabaran sareng ngokolakeun gambar ku klub anu ditumpukeun dina anjeunna, ku kituna harepanana tenang nalika datangna dina 126 juta.

bakat luar biasa, sapertos chutzpah, akselerasi, sumanget posisi sareng mata anu luar biasa pikeun tujuan para atlit Atleti na parantos milarian anjeunna sacara instinctively unggal waktos aranjeunna gaduh bal. Unggal pamuter dina tim ieu nyarios sareng ucap, "Kami ditandatangan hiji inten. Hayu urang balon. "

- Iraha usum 2019-2020 Liga mimiti?
- Implengan dina Liga ESPN: ngadaptar ayeuna

Upami komposer George Frideric Handel masih hirup, Atleti bakal ngalatih anjeunna nyusun paduan suara Hallelujah anu kadua. Aranjeunna mendakan Al Masihna.

Naon waé bakatna, saurang pamaén umur Felix, mawa ekspektasi sareng tanggung jawab, bakal ngadangu kasusah di jalan salami usum période mimiti na di Liga Liga. Kitu cenah, gerak tetep luar biasa pikeun sababaraha alesan. Nalika Madrid sareng Barcelona dina masalah naon anu teu pasea sareng pasea anu henteu perlu pikeun jasa anu mahal pisan Neymar, naha aranjeunna duanana henteu bodo ngagaduhan teu pernah mésér kasempetan pikeun mésér Felix? Jawaban mangrupikeun "YES!" Sora.

Salaku tambahan, Atleti junun satuju sareng Benfica, pamuter sareng agén na, Jorge Mendes, dina rencana pamayaran anu ngamungkinkeun aranjeunna nyéépkeun 40 juta euro (mayar pamayaran). , pamayaran agén, mésér pamayaran ka Porto ti mana anjeunna ti) sateuacan sésana dibayar salami kontrak na. Upami Felix parantos cekap ngabantosan Atleti ngahontal sahenteuna saingan semifinal Liga Juara Juara, striker tiasa nampi jumlahna lengkep dina salapan bulan. Ieu. Wétan. Sagemblengna. Endah pisan.

Naha pendatang Atletico anu sanés ngagentos jalma anu tinggaleun?

Kaleungitan Rodri (70 M € di Manchester City) sareng Lucas (80 M € di Bayern Munich) nembak anu Atletico bakal resep pikeun nyingkahan, tapi kleubuhan parantos lami

Dina tonggong, sanaos Diego Godin - anu angkat ka Inter usum panas ieu - diserang ku kasalahan usum kamari, éta pantes ngantosan pikeun meunteun kekalahan kapribadian sareng sikepna "meunang samentawis biaya". Tapi pikeun Atleti, tambihan ageung sareng susah Cijulang tina Porto, ogé bakat ku mario Hermoso pikeun 30 juta euro kirang ti Bayern kapaksa mayar kanggo Lucas, spektakuler. [19659004] Mindahkeun Kieran Trippier ka Tottenham teu aya, tapi upami anjeunna henteu resep kana rinci sareng konsentrasi pertahanan anu dipikahoyongna Simeone, sikep sareng pangabisa anjeun pikeun nyebrang kedah ngaladénan A + ngawula naon anu kedah janten garis hareup anu pikaresepeun pikeun Atleti. [19659004] Euweuh Renan Lodi Hector Herrera ou Iwan Saponjic ulah hariwang ngeunaan investasi Atleti, bari Marcos Llorente pesaing anu ditandatanganan Real Madrid, mangrupikeun fasilitator Rodri anu éndah. Aranjeunna henteu ngagaduhan bakat anu sami, tapi Llorente teu diremeskeun dina 30 M €, pinuh énergi, industri sareng atlit. Anjeunna profésional anu luhung anu sigana siap-siap damel tengah tengah Atleti.

Lajeng aya "Rodri anu sanés" Rodrigo Moreno. Upami Atleti kéngingkeun 60 juta euro pikeun panakawan sengit ieu, anu kantos maén bal internasional sareng Koke sareng Alvaro Morata ti mimiti alit, éta mangrupikeun icing di kuéh.

Atletico kagungan hiji. apan usum panas. Tapi éta henteu acan tamat. Pasar transfer Spanyol nutup 2 Séptémber sareng masih aya pagawéan anu kudu dilakukeun pikeun ngarobih hal-hal, sanaos aranjeunna sigana langkung saé tibatan pesaingna.

Kanyataan yén sababaraha veterans konci milih ninggalkeun di ahir kontrakna parantos ngancem musibah, tapi ieu ayeuna tiasa diinterpretasi salaku nguntungkeun. Madrid sareng Barca pinuh pamaén anu ngagaduhan gaji anu luhur anu badé dikirim tapi anu nampik mindahkeun. Henteu Atleti.

ulin

1: 44

Awak CF nguji pilihan Zinedine Zidane pikeun ngatur nasib Gareth Bale, kalayan Welsh ngan tinggal sareng tarung di Real Madrid.

Naha Real Madrid ngagaduhan biaya kanggo nyumponan kabutuhanana?

Pendakan rapier Rapier ka perusahaan kontras kalayan gaya Real Madrid anu teu sabar. Leres, aranjeunna atos (dina waktos nyerat tulisan ieu) 305,5 juta (kotor, sanés bersih) sareng seueur pomp "rock'n roll" pikeun sombong sareng raos sapertos Eden Hazard . Tapi aranjeunna sacara khusus nguatkeun hal-hal anu salah dina usum kamari? Naha maranéhna ngalakukeun naon palatih Zinedine Zidane hayang usum panas ieu?

Pondokna, henteu. Sareng eleh 7-3 kekalahan anu ditumpukeun dina tim Zidane Atletico dina turnamen ICC dina bulan Juli, nunjukkeun yén Real malah teu tiasa janten tempat favorit di kota sorangan, langkung seueur pikeun judul La Liga .

Latar tukang kénca ] Ferland Mendy memang pilihan Zizou sareng mencetak naluri kalapa na Marcelo tapi 48 M €, éta henteu saé yén Mendy parantos luka dina pingping. Puseur Eder Militao tiasa ngabuktikeun janten mésér anu saé, tapi Zidane ragu antara opat dina tonggong sareng 5-3-2 / 3-5-2, janten kami bakal ningali gancang 50 juta Pamuter taun 21 (kauntungan leuwih ti 40 juta euro kanggo Porto ngan ukur 12 bulan saatos ngagaleuh) tiasa ngiringan kaamanan kana tonggong.

Rodrygo sareng Kubo (bentang Jepang yuswa 18 anu tadina bagian tina FC Barcelona Academy dugi ka larangan ku FIFA dikuatkeun): jangji hebat, thrills sareng ciwit sihir sihir. tina daya tarik pamasaran internasional, tapi bakal bajoang ngahasilkeun dampak anu nyata dugi ka aranjeunna langkung saé langkung pangalaman.

- Nalika jandéla mindahkeun lamun anjeunna nutup?
- Kelas transfer: nyukcruk transaksi sadaya klub utama
- Sadaya kontrak transfer utama réngsé

Bahaya nambihan silsilah - bakat anu henteu kaelokkeun sareng babandingan gargantuan - tapi naha winger 100 juta euro janten damel di klub anyar, rmoil, dina jenis pre-musim anu bakal ditampi, contona , 1978? Ieu sanés kalepatan Madrid tapi éta pastina emblematic tina nurunkeun standar.

Tungtungna, anu nyerang 60 juta euro Luka Jovic bakal nyitak gawang, tapi henteu gaduh tingkat kasenangan sareng artina anu luhur anu dipikabutuh ku Madrid ngalawan kelompok elit La Liga sareng klub Éropa ngalawan anu aranjeunna bersaing. Anjeunna mangrupikeun lomba panyerang mitos anu ngan ukur "skor". Tanda tangan anu anéh sareng mahal.

Pamaén anu sumping sadayana nambihan bagéan nonoman, atletik, lapar sareng énergi - barang berharga pikeun tim moribund ti Madrid kamari - tapi masih aya seueur kalemahan perusahaan tinimbang Présidén Klub, Florentino Perez, sareng lalaki katuhuna, Jose Angel Sanchez, parantos kantos dilaksanakeun saprak Méi.

Gareth Bale kalayan Liga Premier sareng pasar transfer Cina anu ayeuna ditutup, tetep dilaksanakeun - - najan Zidane parantos ngaku di masarakat yén éta "bakal langkung saé" pikeun Welsh ngantunkeun kalungguhan - sareng éta sigana bakal tetep upami PSG henteu. henteu nampi tukeran kanggo Neymar atanapi upami dipinjam.

Sajauh ieu, teu acan aya gerakan pikeun midfielder Man United Paul Pogba henteu aya deui. Naha atanapi henteu meunang kontroversial Piala Dunia mangrupikeun ubar pikeun masalah tengah. Los Blancos Zidane komitmen ka mésér na sareng kaganggu ku kagagalan Perez pikeun nganyahokeun deal ieu.

Upami Neymar parantos sumping, éta bakal sapertos uyah dina tatu. Sajauh ieu, pilihan pangsaéna Real di lapangan tengah sigana diwangun ku Luka Modric Toni Kroos sareng Casemiro, anu, sanaos tetep kaget, matak ngabingungkeun. Slow, sakapeung teu mandiri, porous, teu tiasa ngontrol diilikan bal, kurang atletik sareng sumanget fisik dina usum kamari, éta diperhatoskeun (usaha pikeun mencil Pogba) henteu aya tindakan koréksi. dicandak pikeun nguatkeun lahan tengah.

ulin

2: 11

Sid Lowe masihan béja panganyarna ngeunaan masa depan Neymar di satengahing gosip yén Real sareng Real Madrid tungtungna nyobian ngayakinkeun Brasil.

Naha Barcelona bakal kacau ku ngudag Neymar?

Ditilik sorangan, tujuan cita-cita luhur kanggo usum usum panas, si Barca sanggup nyabok dina tonggong, sagelas cava, ngagentos imut ngahargaan diantara pamimpin bal - sareng sainganna tiasa teras ngasepkeun jempol di payun artos Camp Nou. [19659004] Lembar tugas Barcelona nyaéta: nambihan persaingan di kénca-kénca, ningkatkeun kontrol pamilikan sareng pindah ka lini tengah sareng teras, sataun salajengna, tambahkeun sentuhan Perancis pikeun pertandingan. hareup. Junior Firpo Frenkie de Jong sareng Peuting Griezmann (Naha leres-leres aya mamang ngeunaan kamana anjeunna badé?) Cék kotak ieu.

Mimitian dina kamajuan anu ukuranana bakat ngora maranéhanana ( Jean-Clair Todibo Carles Alena Ricki Puig sareng Carles Perez ) sareng tanda éksternal anu leres. Sanajan kitu, sanaos angkat na Malcom André Gomes Marc Cucurella jeung Denis Suarez Barcelona kedah ngajual ... untung.

Rafinha Philippe Coutinho et Juan Miranda ngitung sabaraha lila éta bakal nyandak aranjeunna pikeun ngabongkar tonggong latihan maranéhna, upami upami harga anu sayogi sayogi Arturo Vidal maka kontinyu Camp Nou kacang bakal ngahasilkeun abacus-na dina salami Olimpiade.

Klubna parantos nempatkeun galur anu saé pikeun kakawasaan kauanganna ku tilu alesan. 1) ekstensi kontrak kontrak; 2) investasi dina proyék Camp Nou renovation; 3) Janji umum Présidén Josep Maria Bartomeu yén kado pisahna (sateuacan usum panas 2021, anu mangrupikeun pamilihan terakhir pamilihan pikeun ngajantenkeun panerusna) bakal janten penyambungan sanés kontrak na. Lionel Messi .

Messi haus pikeun meunangna dina Liga Juara-Juara, sanés kusabab kitu Cristiano Ronaldo ngagaduhan langkung, tapi sabab anjeunna téh pesaing alami anu ogé parantos ngalaman séri kuciwa Eropa dina taun-taun ayeuna. Atletico, Juventus, Roma sareng Liverpool

Upami Bartomeu hoyong "Team Messi" katingal sareng indulgence dina pambuka hungkul kontrak, anjeunna bakal langkung saé malikeun kabagas Neymar. Messi, naha anjeunna satuju atanapi henteu, nyangka yén sobat Brazil na bakal nambahan incisors kana kacamatan Éropa Barca ( Luis Suarez parantos tacan nyetak gol di Liga Juara-Juara ampir ampir opat taun sareng parantos naék ngarobat.

Nanging, salami PSG nuntut ngan ukur kas kanggo Neymar, naha jumlah ieu 120 juta euro atanapi 220 juta euro, Barcelona moal tiasa ngagaleuhna deui. Sigana éta salaku basajan sapertos éta. Éta sigana beuki jelas yén aranjeunna henteu tiasa ngayakinkeun Ivan Rakitic atanapi pamajikanana, dilahirkeun di Seville, yén kahirupan (sareng iklim) maén bal naon waé tapi anu parah kalér di Barcelona. PSG hoyong basa Kroasia, tapi sapertos Basel di Madrid, anjeunna henteu hoyong angkat.

Sadaya hal ieu ninggalkeun Barcelona sareng Madrid berjuang pisan pikeun milari jalan pikeun milari urang Brasil anu aranjeunna henteu tiasa mampuh, aranjeunna henteu acan anggaran sareng bakal ngarobih sakedik dina staf kaulinan anu tos aya (Vinicius Jr., Isco, Karim Benzema sareng Rodrygo di Real; Ousmane Dembele sareng Coutinho di Barca) anu bakal aya

Samentara éta, di Atletico, Felix tiasa ngenalkeun potensi pikeun ngayakeun réka naon anu dicapai Neymar dina karirna, tapi Portugis ngingetkeun ku kelompok atlit lapar anu énggal. baturna na baturna.

Atleti ngéléhkeun usum panas. Ayeuna, tiasa nambihan judul La Liga?

Ngadeg teguh, perangna ieu berpotensi janten ngahibur, ngabeledug sareng berpotensi ngerakeun.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/spanish-primera-division/story/3920493/atletico-won-the-summer-transfer-window-but-will-they-pip-barcelona-and-real-madrid-to-la-liga