TIP: BACK TO SEKOLAH || 25 FUN AND EASY DRAWING DI BOARD SEKOLAH



TUTORIALS CHAKKBOARD DRAWING

Drawing mangrupikeun prakték anu hadé pikeun ekspresi diri sareng ngamekarkeun kréativitas. Sarerea ngalaksanakeun teken dina papan tulis di sakola, tapi naha anjeun kantos terang yén ieu tiasa disebat jinis seni anu leres? Leres, aya seueur seniman anu ngadamel karya ku kapur tulis. Ku jalan kitu, ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun babaturan. Cara anu pikaresepeun pikeun ngahibur babaturan anjeun nyaéta ngadamel kontes gambar. Hal anu paling kedah dilakukeun nyaéta anjeun tiasa ngagambar deui sareng deui ku ngalaksanakeun. Anjeun malah teu kedah nganggo keretas. Leuwih ti éta, jinis gambar ieu hadé pikeun kamekaran anak. Teken dina papan tulis mangrupikeun cara anu saé pikeun prasekolah pikeun ngerjakeun kaahlian motor halus sareng ngalaksanakeun tulisan leungeun. Anjeun ogé tiasa diajar nomer sareng alfabét sareng murangkalih bakal ngaraos kasenangan. Nonton pidéo ieu sareng milari seueur tutorial ngeunaan kumaha carana ngiringan lukisan janten karya seni anu leres! Mimiti, ngagaleuh chalks énggal sareng atur ku warna kanggo ngajantenkeun prosés kreatif anjeun. Anjeun tiasa nganggo kotak mana waé pikeun nyimpen rendang. Ngabersihan lukisan sareng ngamimitian nyiptakeun! Anjeun bakal diajar ngagambar pulpén anu elegan, cara gancang ngagambar lauk, manuk beo, beurit sareng kembang. Salaku tambahan, anjeun bakal diajar kumaha ngagambar sato tina nomer, ieu mangrupikeun padika pangbasajanna sareng anjeun bakal gaduh seueur kasenangan.

timestamps:
00: 09 Tutorial pikeun gambar dina dewan
00: 25 Cara gancang pikeun ngagambar manuk
00: 33 Kumaha ngagambar gajah
03: 54 Kumaha ngagambar flamingo

----------------- -------------
média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/
Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/
Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan menit Karajinan 5 GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz
Ngalanggan Karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt
Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz

----------------- -------------
Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka:
http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=CVoyCHt7tdo