Nalika Meghan Markle berpotensi nyekel majalah sareng Kate Middleton

Poto premonitory! Panon poé kaluar tina naraka catetan tina Meghan Markle, tanggal 2014, janten opat taun sateuacan nikahna ka Pangeran Harry. Duchess poses barengan timbalan editor-in-kepala majalah U, nyayogikeun koprasi tina pananganana dina anu muncul dina Une ... Kate Middleton! Éta aktris séri cocog jauh teu terang dina waktos éta yén anjeunna bakal nyatana nasib anu sami sareng Duchess of Cambridge sareng anu terakhir bakal janten beuteung na.

Meghan Markle teras nyumbang kana majalah, ngabagi pilihan kacamata kacamata dirina - kaasup Aviator anu ikon ti Ray-Ban. Anjeunna tiasa ningali raos naon anu badé pencét ti saprak majalah ngaduga ngeunaan kakandungan Kate Middleton. Anjeunna dina waktos éta reuneuh Charlottejeung U gosipna yén duchess ngantosan kembar ...

Pamajikan William sareng pamajikan Harry ayeuna séhat, saatos aya nu ngagalura anu pencét na gema. Dina lapak Wimbledon sateuacan usum panas, aranjeunna katingali lengkep. Meghan Markle teu kedah blush, ti ayeuna, éta ngahiji yén aranjeunna ngadamel halaman hareup koran! Kanggo anu pangsaéna sareng anu awon.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/royautes/quand-meghan-markle-posait-tenant-un-magazine-avec-kate-middleton-en-couverture-1012062