Bella Thorne meunang beuki loba pisan: anjeunna badé ngadamel porno pikeun Pornhub

Bella Thorne ngarobah jalur. Model, panyanyi sareng panulis: anjeunna nembé nembé nambihan senar énggal pikeun sujudna. Dina a pidio promosi, anjeunna parantos ngumumkeun parantos damel pilem porno pikeun situs éta Pornhub. "Pamanggih awalna nyaéta pikeun nyiptakeun film horor Natal. dipedar Bella Thorne. Tapi gantina, kuring damel pilem ethereal anu éndah. " Pilemna, judulna "Nya & Anjeunna" ngajajah "Hubungan ieu antara hiji lalaki sareng hiji awéwé sareng perjuangan ieu pikeun panguasaan".

'' Her & Him '' mangrupikeun gambaran modernis sareng séksual eksplorasi Romeo sareng Juliet, ngagambarkeun dua pencinta silang anu teu séksual séwang-séwang, dijelaskeun wakil présidén pikeun Pornhub, Harga Teras, muji kana "Kreativitas sareng imajinasi" de Bella Thorne. Pikeun bagian na, modél 21 taun janten senang. "Proses syutingna pikaresepeun pisan kusabab urang hirup nyata dina set anu kuring henteu kantos terang. Ieu lingkungan anu saé anu pikaresepeun. Manéhna nyebutkeun.

Dina trailerna, urang ningali aktor maca dina telepon kabogoh na teang: "Kumaha maéhan kabogoh anjeun sareng dibere". Pilem éta Bella Thorne mangrupikeun bagian tina sutradara Sutradara Pornhub sacara, anu ngagaduhan sutradara tamu kalebet rappers Brooke Candy sareng Ngora MA. Pilem pilem Bella Thorne bakal perdana bulan hareup di Festival Film Oldenburg di Jerman. Teras janten sayogi online pikeun palanggan Pornhub Premium

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/bella-thorne-de-plus-en-plus-sulfureuse-elle-va-realiser-un-film-porno-pour-porn-1011837