Brad Pitt promosi dina Méksiko Sakali waktos di Hollywood & # 39; - VIDEO



Aktor Brad Pitt ngadatangan CDMX pikeun ngamajukeun pilem panganyarna na "Sakali Kana Waktu di Hollywood", dimana anjeunna nunjukkeun kesederhanaan sareng kahadean ka ratusan jalma anu hadir dina karpét beureum.

Agustus 13 2019

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=lZ84V17-vbk