Nénél hideung! Ashley Graham hamil ...

Notebook pink! Ashley Graham hamil tina anak kahijina. Supermodel taun 31 ngantosan acara anu bagja, sabab anjeunna parantos terang dina jaringan sosial. Rebo 14 Agustus, brunette lumayan parantos dibagi dina akun Instagram milikna video anu leres-leres pikaresepeun sareng salakina. Dina pidéo anu ditaroskeun, dua lovebirds ditujukeun kana kaméra, nyokong kaméra sareng nunjukkeun modél orok nabrak ceurik: "Reuwas!".

Ashley Graham dipirigkeun posna nganggo caption: "Salapan taun ka tukang, kuring kawin jeung cinta hirup kuring. Ti saprak éta, éta mangrupikeun perjalanan anu pangsaéna sareng jalma karesep kuring di dunya! Dinten ayeuna, urang raos pisan rahayu, bersyukur sareng bungah pikeun ngagungkeun sadayana ieu ku kulawarga urang anu tumuwuh! Wilujeng tepang taun Justin Ervin. Hirup perkawis janten langkung saé ", nyerat supermodel Amérika.

"Hayu urang ngadamel kahirupan babarengan"

Kahareupna Justin Ervin hayang pisan ngabédakeun warta bagja dina akun Instagram dirina. Ayana masa depan ngabagi poto anjeunna sareng garwa Ashley Graham, jelas dicandak dina waktos anu sareng sapertos pidéo. Pangantenan pasang pose, seuri dina biwir na, kalayan gambar hiji ultrasound tina tungtung anu sakedik dina panangan. "Kanggo cinta kuring salawasna sareng inspirasi harian kuring. Wilujeng tepang taun Ashley Graham. Salapan taun ieu masihan kuring gambaran hirupna. Kuring nebak éta kusabab kahirupan kuring leres-leres ngamimitian sawaktos Anjeun sumping. Ayeuna kami parantos nyiptakeun kahirupan urang babarengan, hayu urang nyiptakeun kahirupan babarengan. Abdi bogoh sareng anjeun. Urang sadayana ... "nyerat panulis layar dina legenda.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/carnet-rose-ashley-graham-est-enceinte-1012110