LIVE Transfer Talk: Man Utd siap mayar Sanchez pikeun maén Roma

Jandéla pamindahan Liga Utama ditutup, tapi sésa Éropa tetep kabuka pikeun bisnis. Tambih Deui, moal kasep ngantosan Januari! Klik di dieu pikeun ningali pamindahan panganyarna tur nyimpen abreast tina gosip panganyarna handap.

KANGKAT Top: AS nekadna pikeun mindahkeun Sanchez ka Roma

Ole Gunnar Solskjaer sareng Manchester United nekad pikeun nyingkirkeun penyerang éta Alexis Sanchez sareng daék mayar Rom pikeun nginjeum césan cina, dumasar kana panonpoe .

Toko éta ngumumkeun yén Serikat ayeuna rarancang nyaram cagar Sanchez, tapi aranjeunna hoyong ngusahakeun ngajual - atanapi sahenteuna ngaleupaskeun éta hutang - sateuacan nutup kantor transfer Éropa, Séptémber 2.

Bangsa Roma hoyong nyandak Sanchez pikeun injeuman tapi nolak mayar panghasilan badag na. gaji na, anu hartosna Amérika Serikat kedah mayar perséntase supados anjeunna ngantunkeun.

Sanchez geus didadarkeun salaku pangaruh négatip di tukangeun pameran ku boss sateuacana, Jose Mourinho, sareng présidén kaluar Solskjaer, sareng dinten Salasa dilaporkeun anjeunna terlibat dina bust di darat sareng batur sapagawean na. Mason Greenwood .

- Nalika jandéla mindahkeun lamun anjeunna nutup?
- Ukuran transfer: Lacak transaksi unggal klub utama
- Kabéh pasatujuan mindahkeun utama réngsé

BLOG hirup

08.25 Bureau anu disingket TSB: Wissam Ben Yedder masangkeun surat di Twitter di mana anjeunna milampah perpisahan ka peminat Sevilla tina anjeunna pindah ka Monaco. Mindahkeun 40 juta euro ti internasional Perancis ka klub Liga 1 diumumkeun dina Rebo énjing .

Penyerang umur 29 parantos ngagabung sareng Sevilla dina 2016 ti Toulouse kanggo 10 juta sareng parantos nyetak tujuan 70 dina penampilan 138 pikeun klub Andalusia saprak.

"Éta kalayan émosi anu hadé anu kuring kedah nyarios yén parantos sumping ka Seville," panulis Ben Yedder. "Hiji klub unik anu parantos masihan kuring tilu taun ka pengker dina kabagjaan karir kuring.

"Hatur nuhun kana jersi anu khusus ieu, abdi tiasa émut impian kuring pikeun ngagem anu sanés, éta tim nasionalitas Perancis. Hatur nuhun kana jersi ieu, abdi tiasa janten penyerang terhormat di Éropa ... "

08.00 Bureau anu disingket TSB: Masa depan pembela pusat Tottenham Tahu Sumedang Alderweireld et Jan Vertonghen serius ragu, numutkeun pers Inggris.

dumasar kana Eunteung poean Spurs sieun kaleungitan Alderweireld haratis di ahir musim. Kontrak anu dilakukeun 30 sababaraha taun ka pengker kaasup klausa anu nyayogikeun ngan ukur 25 juta pon dina usum panas ieu, tapi teu aya tawaran beton anu ditampi sateuacan réngsé tina klausa ieu.

Alderweireld bakal bébas ngobrolkeun sareng klub di luar Inggris. ti Januari 1er kanggo pangiriman gratis dina Juni, kacuali éta mangrupikeun tanda perjanjian anyar sareng Spurs.

Dina waktos anu sarua, surat poean ngalaporkeun yén sasama internasional Bélgia, Jan Vertonghen, ditinggalkeun "ambek" saatos ditinggalkeun dina tim pikeun pertandingan pambuka Liga Perdana Tottenham Musim ngalawan Aston Villa, Saptu.

Vertonghen, 32, ogé ningali kontrak na saéna dina ahir kampanye 2019-2020. Laporan Mail nambihan yén urut bek Ajax dipasukan kusabab kurangna kabugaran fisik sanaos partisipasi pinuh na sateuacan-musim, sareng sababaraha anggota timnya anu kaget anjeunna masih kénéh. nonton 3-1 kameunangan saatos diajar yén anjeunna parantos cilaka.

PAPER TALK (ku Nick Judd): Naha Bakayoko uih deui ka Monaco?

Tiemoue Bakayoko bisa gerak deui, sareng Monaco museurkeun flop Chelsea dina pinjaman, numutkeun kana panonpoe .

Bakayoko parantos daptar kanggo 40 Blues 2017 ti Perancis di XNUMX tapi nyéépkeun usum kamari pikeun pinjaman ka AC Milan, sareng éta katingalina internasional internasional teu ngagaduhan masa depan Frank Lampard.

Danny Drinkwater parantos ngantunkeun Chelsea janten siap ngiringan Burnley sareng Bakayoko ayeuna tiasa ngiringan anjeunna ku jalan kaluar pikeun gabung sareng klub anu anjeunna maén nalika aranjeunna meunang liga dina 2017. Kampanye 2016-17 Bakayoko mangrupikeun katilu di Principitas sareng parantos ngadamel 92 dina total salami tetep na.

Galatasaray nyoba nandatanganan Bakayoko dina awal Agustus, tapi kapentingan Monaco tiasa janten kasempetan anu hadé pikeun Lampard nampi Bakayoko tina gaji Chelsea. 19659024] Serikat nyiapkeun kanggo pencalonan Pogba

Manchester United nuju ngitung dugi ka tungtungna transfer deadline di Éropa pikeun nyiapkeun tawaran menit-akhir na Paul Pogba Real Madrid. 19659007] kaca ngalaporkeun yén bos Real Madrid, Zinedine Zidane, naroskeun ka dunungan pikeun ngadaptarkeun Pogba sateuacan nutup jandéla Eropa sareng anjeunna tiasa ninggalkeun klub upami henteu.

Sumber ngawartoskeun ESPN Persib éta Serikat bakal nolak tawaran naon waé dina Pogba sareng yén pamaén 26 taun na parantos ngajamin yén anjeunna bakal kalibet dina klub usum ieu.

Internasional Perancis parantos nyayogikeun dua asistén ka . ] Serikat di bumi 4-0 sareng n ngalawan Chelsea dinten dibuka usum, nunjukkeun pentingna pikeun Reds minangka gelandang paling efektif.

Ketok-in

- Kalayan Napoli katingalina ditolak tandatanganana James Rodriguez 19659040] Gazzetta Dello Sport nunjukkeun yén AC Milan tiasa nyandak léngkah payun pikeun Kolombia anu diinjeum sareng nyolong Isco pikeun ukuran anu saé. James aya dina kaayaan sorotan dina Zidane sareng hoyong pisan klubna ninggalkeun anjeunna. Aplikasi injeuman tiasa cocog sareng sadayana sareng ngabantosan Madrid pikeun ngahontal tujuan transferna.

- Real Madrid bisa sono kana Donny van de Beek . Ieu saatos Marca anu ngalaporkeun yén dina zona dicampur saatosna Ajax 3-2 kualifikasi meunang ngalawan PAOK Salasa, Van de Beek nginget yén anjeunna tetep dina tempat. 19659046]

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/blog-transfer-talk/story/3920366/live-transfer-talk-man-utd-willing-to-pay-sanchez-to-play-for-roma