Sastra: "Kapas County", fiksi fratrisida dina jantung ras Amérika - JeuneAfrique.com

Kalayan novel kadua na, "Cotton County," Eleanor Henderson Amérika Serikat ngagambarkeun kekerasan kapisah rasis saatos Perang Sipil tanpa Manichaeism.

Hiji-hijina novél Eleanor Henderson anu amis, Kapas County, nyaéta anu dikandung dina katun. Hiji-hijina kaputih tina kembangna. Gelap, jelas sareng ngancam, radiates jiwa dikutuk ku hate, teu diucapkeun, frustasi, korupsi. Kami di Georgia (Amérika Serikat), di 1930. Elma Jesup, awéwé bodas ngora, putri operator perkebunan kapas, ngalahirkeun kembar. Hiji budak awéwé bodas. Budak hideung.

Dituduh kabogohna, tukang kebon hideung ditidang sacara umum. Pamaca ti Cotton County teu bakal resep kana ayana jalma bodas, Elma Jesup, bapakna Juke, tunangan Freddie, nyalira kahirupan abdi hideung Nancy sareng ramana Sterling. Sareng, sapanjang halaman 656 buku ieu, urang nambatkeun langkung seueur alesan pikeun protagonis, boh kontras antara anu saé sareng anu goréng, anu pikasieuneun sareng gagah

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique