Kieu carana kumaha leungitna beurat sacara alami tanpa dieting - HEALTH PLUS MAG

Pikeun ngaleungitkeun kilogram tambahan anjeun, anjeun sering didorong pikeun ngagunakeun diet anu ketat atanapi olahraga kaleuleuwihan. Nanging, dina kontéks dimana pangan ngagaduhan peran anu jelas dina ngajaga lingkungan sosial, éta hésé pikeun ngurung diri kana program pangan khusus.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE