Dynamo Kyiv ngabakar palatih saatos ngéléhkeun Liga Juara

KYIV, Wikivoyage (AP) - Dynamo Kyiv ngalatih palatih Alexander Khatskevich hiji dinten saatos kualifikasi dina Liga Juara-Juara.

Dynamo nyanghareupan klub Belgian Brugge dina babak kualifikasi katilu sareng leungit 4-3 sacara umum saatos kameunangan di 3 Draw 3 dinten Salasa di ibukota Ukrania, anu katelah Kiev.

Ieu usum katilu padeukeut anu Dynamo ngaleungitkeun dina kualifikasi kanggo Liga Juara-Juara.

Khatskevich hasil dina 2017 saatos cicing di luar negeri. tim ti nagara pribumi na Bélarus . Dynamo ngalahir Shakhtar Donetsk ku dua titik dina liga Ukrania usum kamari sareng katilu di liga ieu usum saatos tilu pertandingan.

ngecat. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina https://www.foxsports.com/soccer/story/dynamo-kyiv-fires-coach-after-champions-league-failure-081419