DJI ngababarkeun panstabil smartphone énggal, nyaéta DJI Osmo Mobile 3

Pikeun ngadamel pidéo anu pantes pikeun nami, nganggo péstabilitas ampir janten kawajiban. Aya dinten ayeuna pikeun sadaya jinis alat. Kaasup kana smartphone. Sareng DJI nembé nembé ngaleungitkeun ciptaan panganyarna na di médan, nyaéta DJI Osmo Mobile 3.

bulan panungtungan, DJI resmi diumumkeun ka Ronin SC, péstabilitas anu dirancang pikeun kaméra hibrid. Kudu-aya upami anjeun biasa damel video anu kualitas - sareng anjeun henteu badé masihan lieur ka panongton anjeun -. Upami anjeun milarian aksésori anu sarimbag tapi pikeun smartphone, merek cina ogé gaduh naon anu anjeun peryogikeun dina rentang Osmo. Dinten ayeuna, anjeunna nyebarkeun ciptaan panganyarna na, nyaéta DJI Osmo Mobile 3, dirarancang khusus pikeun smartphone, kompak pisan, sareng kedah mendakan tempat dina seueur peminat video mobile. Pembentangan ngeunaan aksésori leutik ieu tapi parantos penting.

DJI ngumumkeun péstabil épikter anyarna

Sakumaha namina nunjukkeun, ieu mangrupikeun péstabil sélulér anu katilu sareng sigana merek na ngabenerkeun salinanna ku ngabersihkeun kalolobaan panyawat sababaraha pangguna ku Osmo Mobile 2. Mimiti, uninga yén Osmo Mobile 3 dilipat, éta bakal tiasa janten langkung hilap deui dina saku atanapi kantong anjeun. Osmo Mobile 2, anjeunna henteu ngabengkokkeun sareng, tanpa dasarna dasarna pisan, éta kadang-kadang bakal sesah cocog dina kantong.

The DJI Osmo Mobile 3, tiasa dilipat

Ogé dina itungan katilu ieu mangrupikeun sababaraha fitur modél aslina, sapertos tombol pemicu anu ngamungkinkeun para pengguna ngarobah orientasi sareng mode dina hiji klik. Pilihan anyar ogé muncul dina aplikasi DJI Mimo dédikasi, sapertos Story Story, anu ngabantuan panyipta novice ngumpul carita-caritana gancang sareng gampang liwat sistem anu dipandu. Kanggo sésana, Osmo Mobile 3 mirip pisan sareng Osmo Mobile 2 sareng nawiskeun kalebet otonom anu sami dina jam 15. Dina hal harga, perelu ngitung 119 $ kanggo versi standar sareng 139 $ pikeun pek eusi tripod sareng kasus transportasi. Upami anjeun resep, angkat ka website resmi DJI mesen.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/dji-devoile-son-nouveau-stabilisateur-pour-smartphone-le-dji-osmo-mobile-3-325255