Facebook ogé ngajantenkeun paguneman audio anjeun ngadangukeun manusa

Dina raraga pembantuna sora digital urang sareng algoritma intelijen buatan pikeun nyarios naon anu disarioskeun, perlu pikeun sistem pangakuan ucapan sampurna. Éta ngaliwatan kajian manusa ngeunaan paguneman urang. Kadang-kadang keur ngarugikeun privasi.

Facebook jigana henteu tiasa kabur tina skandal privasi pangguna. Saatos papanggihan ngeunaan Apple, Google, Amazon sareng Microsoft anu parantos ngadamel paguneman audio ka pihak katilu manusa, éta ayeuna mangrupikeun jaringan sosial panglegana di pangeusina anu kasebat kusabab alesan anu sami. di laporan Bloomberg, urang diajar yén jaringan sosial Facebook parantos mayar kontraktor pihak katilu anu kéngingkeun nya éta pikeun ningkélkeun paguneman audio pamaké. Raksasa Menlo Park ngonfirmasi hal sareng nyatakeun yén tiasa ngareureuhkeun program éta.

Facebook ogé maénkeun paguneman audio anjeun ka pihak katilu manusa

Numutkeun kana hiji pernyataan anu dikaluarkeun ku perusahaan dina ngaréspon ka laporan: "sapertos Apple sareng Google, kami lirén prosés analisa manusa tina eusi audio langkung saminggu kapengker."Sareng nambihan yén pangguna anu prihatin sacara éksplisit parantos ngaktifkeun pilihan dina Facebook Messenger anu ngamungkinkeun transkripsi paguneman audio ieu ku pihak katilu manusa, ieu pikeun ningkatkeun pangertian algoritma liwat intelijen buatan.

pikeun ningkatkeun pidato algoritma pangakuan biantara

Facebook ogé ngajelaskeun yén sadaya paguneman éta henteu anonim. Hésé dibayangkeun yén ieu cekap pikeun nyababkeun kasieun pangguna anu diskusikeun disebatkeun ka urang asing anu teu dipikanyaho. Firma Menlo Park pasti henteu ngan ukur dina kaayaan ieu. Nalika sékrési anu énggal, Apple ogé parantos dituduh nuliskeun paguneman Siri pikeun ningkatkeun akurasi algoritma na. Kanggo perusahaan anu reueus ngajantenkeun prioritas pangguna na pangguna, éra éta éra. Perusahaan Cupertino parantos ngaréspon gancang kalayan ngagantungkeun program ieu dumasarkeun wahyu ieu. Sareng ngumumkeun datangna anu bakal datang hiji pilihan sacara tegas pikeun nunjukkeun partisipasi dina program ieu.

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.begeek.fr/facebook-aussi-a-fait-ecouter-vos-conversations-audio-a-des-humains-325258