Farage ngumumkeun asih-Na pikeun kulawarga karajaan bari membela koméntar kontroversial ngeunaan ratu

Farage ngungkabkeun cinta pikeun kulawarga karajaan (Gambar: Getty)

Pimpinan Partéi Brexit kagungan sateuacanna Pangeran Wales anu anjeunna namina Charlie Boy 'kusabab nyarioskeun dina sidang 2008 Éropa yén cap és Pole Kalér bisa ngaleungit lengkep ku 2015. Anjeunna ogé nyalahkeun indung ratu, ngajéntrékeun anjeunna salaku "inuman anu beurat teuing sareng ranté udud". Koméntar dilakukeun dina konperénsi ngeunaan tindakan politik Konservatif di Sydney, anu médiaana henteu dikaluarkeun. Dina usaha pikeun nyandak komentar na, Mr. Farage ngawartoskeun MailOnline yén anjeunna mangrupikeun pendukung kulawarga karajaan.

Anjeunna ogé ngajelaskeun koméntar kana Ratu Ibu.

Saur anjeunna: "Kuring téh kipas gedé tina ratu sareng Patih sareng kuring ngagaduhan ngahargaan pikeun nyumponan aranjeunna sababaraha kali, kuring karajaan hébat, tapi kuring kedah umum pikeun Charles dina Charles pulitik.

"Kuring nyarios yén ibu ratu, anu kuring kagum pisan, kantos cicing dugi ka 101 taun najan gaya hirup anu teu damang, janten kuring ngarepkeun putrana bakal salami lila. "

Dina wawancara sareng Sky News Australia dinten Minggu, Farage ngelingan hiji kajadian dina rapat Parlemén Éropa dimana Pangeran Charles hadir.

MACA DEUI: Meghan Markle: Air Terjun Denise Welch Ngeunaan Perawatan Royal

Kepala Brexit menerkeun ucapan-ucapanna (Gambar: Getty)

Pangéran Harry njajah posisi kagenep saatos tahta

Pangeran Harry kagenep dina singgasana (Gambar: Express)

Saatos ngirimkeun ucapan dina ancaman ancaman lebah és polar, balai nyatakeun hiji kakuatan pikeun pamaréntah.

Mr. Farage kitu,

Anjeunna ogé ngungkabkeun najisna pikeun Pangeran Charles sareng royal ngora.

Saur anjeunna, "Sadayana waé kuring nyaéta yén Charlie Boy ayeuna parantos taun 70 - yén ratu hirup pisan, lami pisan. "

MACA DEUI: Tribute Royal: Kaméra Ngaganjarkeun Korban "Berani" kekerasan Domestik

Mr. Farage nyauran Pangeran Charles

Mr. Farage nyebat Pangeran Charles "Budak Charlie" (Gambar: Getty)